En aldrig tidigare skådad film från Free Radicals numera nedlagda version av Star Wars: Battlefront 3 har läckt ut på nätet – missa inte!

Minns du att FZ häromdagen kunde avslöja att det finns spår av Star Wars: Battlefront 3 på Resident Evil: Operation Raccoon City-skivan? Den gången gällde det utvecklarna #Slant Six version av spelet, men den här gången har ett filmklipp från det Battlefront 3 som separata studion #Free Radical Design snickrade på läckt ut.

Förvirrad? Det är okej att vara förvirrad ibland.

1. Först jobbade Free Radical Design med Battlefront 3, men det sket sig.
2. Sen jobbade Slant Six med Battlefront 3, men det sket sig.
3. Nu sägs utvecklarna #Spark jobba med Battlefront 3, men fan tro't om det släpps innan Hoth smälter bort.

Nedan ser du Free Radicals tidiga utvecklingsversion, som spelas på Xbox 360.

Fan Tråkigt 01/12 Disney tog bort klippen illa kvickt, de äger ju rättigheterna nu. 01/12 Kan inte ens se klippet . 01/12 Frosbite 2 är en motor och baserat på det jag sett så är det en motor som klarar både det ena och andra (för att inte tala om EA´s ANT system som är inkluderat i den). Hade kunnat tänka mig att se den motorn användas i ett Battle Front 3 helt klart. Jag... 05/04 Språkpolisen rycker ut i all välmening och länkar: http://www.fz.se/bloggar/iegocentric/20120330/sprakpolisen-gor-en-ord-ryckning 05/04 Det blir inte automatiskt Star Wars för att man har med de distinkta "blasterljuden" eller musiken, det krävs lite mer än så. Det här såg andefattigt ut, kanske därför man lade ner det? 05/04 Går ju bara att hoppas att det verkligen är Spark som håller i stafett pinnen. Frostbite 2 låter inte så trovärdig för att måla upp ett Star Wars-spel. Alldeles för realistiskt med verkligheten. UE3 är nog bättre för att skapa rätt atmosfär. Och det är... 05/04 Kan det inte vara så att frostbite 2 motorn är svensk som gör det roligt med den? Och att den fungerar på så många saker!? Frostbite 2 motor finns i NFS The Run och det handlar väl inte om att förstöra saker? Sen håller jag med er alla finns andra vackr... 05/04 Att jämt säga "gör det i verkligheten" får mig att skratta. Jag spelar ju spel, i verkligheten. Jag har ingen aning om var ni som säger så spelar era spel. Och såklart varför ska jag ens tänka på att spendera massa pengar på att spränga några få tunnor... 05/04 Korkade argument mot Frostbite (el. nyare versioner av den) är ju bara patetiska - det är en spelmotor, för bövelen. En spelmotor med potential, no less. Titta på Unreal Engine (framförallt revision 3, vilket har används i ett stort antal spel över ett... 05/04
Skicka en rättelse