Färskt gameplay-klipp visar upp vad Berserker-klassen klarar av. Det handlar mest om att slå och våldföra sig på saker. Vad är det för fel med att prata och dricka té?

Ett färskt gameplay-klipp från #Diablo-inspirerade #Torchlight 2 har dykt upp. Trailern visar upp vad Berserker-klassen mäktar med, och föga förvånande handlar det mest om att slå och våldföra sig på saker. Vad är det för fel med att prata och dricka té? Va? Va?

indeed. 10/04 Jo, jag håller med om att det ibland kanske rapporteras lite väl mycket om storspelen, och att det också finns ett värde i att informera läsarna om de lite mindre spelen. Att hitta den perfekta balansen däremellan är svårt, men samtidigt är det ju trots... 10/04 Jag tackar för svaret och förstår nu mer hur ni arbetar. Kan tänka mig att det blir jobbigt att läsa alla tipsmail, om samma spel dag ut å dag in :) Men ibland så tycker jag att ni skriver lite väl mycket om samma stora-kända spel hela tiden. Jag tycker... 10/04 Diablo-liknande spel är visst inne ;) Men detta såg mycket bättre ut än D3! :) 10/04 ser precis ut som D3 visst det ser grymt ut men jag föredrar D3 istället 10/04 Torchlight 1 kändes lite begränsat men var helt klart värt 120 spänn eller vad jag nu betalade. Och de sa ju själva att de släppte ett "litet" spel för att få ihop pengar till att göra det riktiga spelet, dvs Torchlight II. Synd att de inte kunde ha rel... 10/04 Ser schysst ut! 10/04 Tjena! Jag har bra koll på Path of Exile, och vi har som sagt skrivit om titeln ett antal gånger. Jag (och övriga nyhetsskribenter) går självklart igenom varenda ett av era tips-mail och PoE-tipset var på tapeten ett tag, men annat prioriterades helt... 10/04 Samma här.. men tydligen så var fanns det en massa andra vettiga nyheter att skriva om den 5april. Exempel att skryrim patchades till xbox360, eller att någon hade skapat Game of thrones världen i minecraft.... 10/04 Jag har till och med använt deras tips-funktion för att tipsa dem om just detta faktum samma dag som det släpptes att man kunde köpa paket med betanycklar. Flera dagar sedan faktiskt, ännu ingen nyhet, antar det inte är det minsta intressant.... =/ 09/04
Skicka en rättelse