Rockstar har gjort grovjobbet men även sökt råd från seriens skapare för att få sig lite input. Och Remedys Matias Myllyrinne är imponerad.

För sisådär ett årtionde sedan låg #Remedy Entertainment bakom #Max Payne och #Max Payne 2: The Fall of Max Payne, vilket innebar att när #Max Payne 3 tillkännagavs och det visade sig att det istället utvecklas av #Rockstar Games blev en del fans lite frågande kring hur väl de skulle förvalta arvet. Remedys Matias Myllyrine har talat ut kring hur han ser på seriens tredje del.

– Det är jävligt genialiskt. Jag har fått chansen att spela det och vi har arbetat lite med Rockstar – självklart är det de som står för grovjobbet. De sköter utvecklingen. Men de ville ha vår input vid några tillfällen och vi har haft massor av vårt folk, vår kärngrupp, som arbetade på de första två spelen som fått ge input och det har varit fantastiskt, säger Matias till GI.biz International.

– Det där gänget, de släpper helt enkelt inte dåliga spel. Och utifrån det är det en väldigt - det är nästan den bästa positionen att vara i. Det är som om någon gör ett fantastiskt spel och du vill verkligen få chansen att ge dem input, och så är det redan genialiskt så jag har njutit av det. Jag kan självfallet inte - jag vill inte ge några spoilers och kan inte ger några spoilers, men jag är vittne till deras öga för detaljer och jag är vittne till deras passion och dedikation. Det är värt all väntan.

I början av månaden publicerades för förhandstitt, och vi såg potentialen lysa starkt. Om du är mer fundersam kring flerspelarläget kan du nedan spana in gameplay i vårt läckra arkiv.

[video=11194]

Dom har släppt oerhört många bra spel. Men, smaken är som baken, delad. 22/04 Har Rockstar släppt ett enda spel som är bra? Om Remedy verkligen tror att allt Rockstar gör är guld... då är deras omdöme inte värt ett smack. 22/04 Låt mig bara påpeka att han sade oftast, inte alltid. Du hänvisar till ett enda undantag vilket stödjer hans sida mer än din. 11/04 Absolut inte. Jag hänvisar igen till Dragon Age 2. 11/04 PC Gamer gillade det väldigt mycket i alla fall. "It pains us to say it, but it looks like it may have been the right decision for Rockstar to take over development duties on Max Payne 3 from Remedy. While we still love Remedy (including their PC versio... 10/04 Vad är det du inte håller med om? Definitionen av subjektivitet och objektivitet? Nej, talar man om bra spel/musik ur ett recensionsperspektiv så får man inte fram en objektiv sanning även om en miljard människor håller med en. Det man däremot skulle... 10/04 Nej. Ska spelet recenseras innan release så skickas recensionsexemplar ut till dem som ska recensera vilka sedan får släppa recensioner som är hur negativa som helst. Dock finns det sedan inget som hindrar utgivaren från att sluta skicka recensionsexemp... 10/04 Källa? Och då på en som nämner att det är så "ofta" snarare än "förekommer" 10/04 Dagens recensioner är tämligen annorlunda. Ofta måste man ge en viss poäng för att ens få lov att släppa recensionen innan spelet är släppt. 10/04 Håller inte med om din åsikt. Man kan objektivt säga att Beatles/GTA IV är bra, Även om inte alla gillar det. Varför accepterar du inte det och går vidare, istället för att säga åt mig att svälja det du tycker är rätt och gå vidare? Och upprörd? 10/04
Skicka en rättelse