De som hoppades på att få prova en demoversion av Rockstars tolkning av Max Payne kan sluta hoppas. Företaget har inga planer på att lansera ett demo.

#Rockstar Games har inga planer på att lansera ett demo till #Max Payne 3. Det avslöjar företaget på sin Twitter-sida. Efter att många användare hade ställt frågan om ett demo kommer att lanseras svarade de kort och koncist:

– Det finns inga planer för ett demo till Max Payne 3.

#Remedy Entertainment tycker att Max Payne 3 är genialiskt och FZ:s skribent som förra månaden kikade in spelet fick mersmak. Men om Remedy kommer lyckas att förvalta spelserien får vi reda på först när spelet släpps i maj. Något smakprov får vi alltså inte innan dess.

Playstation 3- och Xbox 360-versionerna släpps i USA den 15 maj och internationellt den 18 maj. Pc-spelare i USA får ge sig till tåls till 29 maj medan pc-spelare i övriga världen får spela som den deprimerade snuten först den 1 juni.

Hade hoppats på ett demo så jag faktiskt kan vara säker på att det är köp 25/05 Man undrar ju? En bra demo lockar ju istället flera att köpa spelet för att få prova fullversionen. Ingen demo alls känns lite som om "vi släpper ingen demo för att spelet är dåligt, istället låter vi folk köpa det ändå, vi lever på hypen"" Dock håller... 12/04 dÅ LADDAR JAG NER SPELET ISTÄLLET, SMART. 11/04 "Men om Remedy kommer lyckas förvalta spelserien.... osv" Tror det blir svårt för Remedy att förvalta någonting som har med Max Payne 3 att göra iom att de inte gör spelet? :) Misstänker att det borde stå "Rockstar" där :) 11/04 Olycksbådande, vad försöker dom dölja? Nå, ingen förlust för mig. Spelet ser så ruskigt tråkigt ut. 11/04 Prefekt, då låter vi bli att köpa detta innan det ligger i Rea-backen då :) 11/04 Ja, om utvecklaren är medveten om att spelet inte håller måttet så håller jag med dig. Avsaknaden av demo borde (med vissa undantag) tolkas som att utvecklare/producent inte tror tillräckligt på sin produkt utan hoppas på tillräcklig mängd dag ett-försä... 11/04 Risken för att demon för ett hype:at spel gör folk besvikna är större än chansen att det skulle locka fler potentiella köpare. 11/04 Tja, få se. Känns ljummet, jämfört med en del annat som släpps snart. Är väl fortfarande lite tveksam till ölkaggeversionen av Payne, även om det sista som visats verkar rätt ok. Kollar igenom recensionerna i lugn och ro först. Blir kanske köp senare i... 10/04 Helt fel. En demo borde dem garanterat släppa. Jag som spelat och gillat både Max Payne 1 & 2 kommer att köpa 3an utan att testa den innan, men många andra kommer nog att ladda ner torrentz då det inte finns demo. Sedan lär dem inte köpa det när de väl... 10/04
Skicka en rättelse