Enligt ett CV från en person som jobbar på Rockstar North kommer Grand Theft Auto V att släppas i oktober i år.

Character animator på #Rockstar, Alex O'Dwyer, lade upp ett CV på google docs och LinkedIn med information om att #Grand Theft Auto V kommer att släppas i oktober i år. Efter avslöjandet har CV:t tagits bort och Rockstar vill inte lämna några kommentarer kring datumet.

#2K Games ger förutom GTA V också ut #Bioshock Infinite. Det tredje Bioshock-spelet ska släppas i oktober. Att planera in två så stora spelsläpp samma månad är inte så spelmarknadsmässigt taktiskt. Det här är alltså bara ett rykte som bör tas med en nypa salt.

Skulle en så tidig release glädja dig?

Så länge det blir mer kul och mindre sims får de mina pengar, umgås med flickvännen och köra hem fulla kompisar kan jag göra när jag inte sitter vid datorn :) 22/04 Om det kommer i höst, kommer jag köpa det så snabbt det bara går! (= 12/04 Varför skulle de gå miste om pengar om det släpptes samtidigt till både konsoll och PC? De är inte på något sätt beroende av varandra och de som köper till konsoll kommer att köpa till konsoll oavsett när det släpps till PC. Och omvänt förstås. Vad du... 12/04 Well, med GTA IV handlade det mest om (oavsett plattform) fruktansvärt dålig optimering. Så jag tror inte att det kommer att bli ett problem denna gången eftersom de blev smärtsamt medvetna om det misstaget. Men, yes, vad för dator som krävs för att kör... 12/04 Ska man kolla på trenderna med de tidigare GTA-spelen så kommer det ju till PS3 och 360 som någon frågade om tidigare, och är rätt säker på att Rockstar skrev tidigare att de inte ska porta spelet själva återigen, så en bra port är väl inte att vänta... 11/04 Med risk för att svära i kyrkan så tycker jag att det är för tidigt... 10/04 Damn it! Då hinner man dräggla rätt mycket innan det hinner släppas.. 10/04 Troligen är det RAGE motorn fast fin putsad och förbättrad så kraven borde inte ändras jättemycket! 10/04 Undrar vad Systemkraven kommer ligga på, har en känsla av att om den skulle komma till next gen konsollerna ( vilket ej är troligt) lär det väl kräva en Quadcore processor som minimum.. Med tanke på vad GTA IV krävde. 10/04 Jesper troligtvis för att att Rockstar tjänar mer pengar på att sälja det till konsol först. Om dem skulle släppa det till PC samtidigt så skulle dem nog gå miste om pengar med tanke på hur mycket GTA V kommer piratkopieras till PC så kommer dem förlora... 10/04
Skicka en rättelse