Missa inte Blizzards läckra presentation av Dibbe III:s barbar-klass! Barbaren är en stark och riktigt arg jävel, något för de med aggressionsproblem.

Om du vill veta mer om #Diablo III:s barbar-klass så bör du spana in kvällens Dibbe-video här nedanför. Den går igenom barbarernas bakgrund, mål och drivkrafter, och bjuder dessutom på ett och annat vansinnesvrål.

[video=11266]

15 maj smäller det!

Är du redo för ett av de tyngsta pc-släppen på år och dar?

Rensat på några OT-inlägg efter missuppfattningar uppstod. 11/04 Spelar betan och känslan finns där så det räcker och blir över. Grym stämning, riktigt brutalt och nästintill perfekt spelkänsla :P 11/04 Asså den enda spelklassen som intresserar mig öht är just barbarian. Alla andra är sååååå tråkiga att spela.. Provat alla på betan men shit, fan inget kul alls. Barbarian är iaf lite mer in-yo-face och därmed roligare 11/04 Jag måste totalt ha missat hypen kring GW2, vad är det i det spelet som verkar va så mycket bättre än alla andra mmorpgs där ute? Känns som efter man nästan försummat hela sin familj efter år av wow spelande så kan mmorpgs kvitta för dom är alltid "unge... 11/04 Är inte övertygad av betan, vet inte vad jag hade väntat mig men det känns inte helt 100%. jaja Guild Wars2 kommer stjäla det mesta av min speltid iaf när det kommer... 11/04 Tanken slog mig med. Fast sen å andra sidan kan det vara på normal vilket brukar vara straight forward dödande. En månad till... :( 11/04 Tror att den här filmen är ganska missvisande, de spelar med en karaktär som är 30 nivåer högre än monstren. Alla fiender dör på ett slag och barbaren kan bara springa igenom spelet. Ska man spela på samma nivå så gäller det att slå ett par slag, spring... 11/04 Nejdå, i Titan Quest funkar det suveränt. 11/04 "D...Dibbe III... ?!?!" 11/04 Tror det blir ganska rörigt om man är fler än fyra spelare... För lite monster att slakta då :) 11/04
Skicka en rättelse