Capcom tar prislappen för specialutgåvor till en helt ny nivå. Lyxvarianten av den potentiella skräckklassikern är läskigt dyr.

Specialutgåvan av #Resident Evil 6 kostar skjortan – men så får du en jacka på köpet. #Capcom har avslöjat att "premium edition" av den omåttligt populära skräckserien kommer att kosta 105 000 japanska yen, vilket innebär omkring 8700 svenska kronor.

Det dyra paketet innehåller ett ex av spelet, fyra omslag till din surfplatta – föreställande Chris, Leon, Jake och en än så länge hemlig karaktär – samt Leons skinnjacka. Frakten är gratis (!) och jackan finns i storlekarna small, medium, large och extra large.

Det är dock oklart om utgåvan kommer att hitta utanför Japan – eller om vi ens vill det.

Resident Evil 6 släpps i slutet av året till Playstation 3, Xbox 360 och pc.

Vad i helvete..? 9k...? 13/04 Capcom gör en Apple och säljer nog ett spel värt 500 kronor, lite grafik och en jacka som kostat 200 kronor i grannlandet att göra, och sen sälja det hela med ett otroligt bra pris - 8300 kronor mer än vad man skulle tjänat ifrån om bara spelet såldes.... 12/04 Bättre att säga att man säljer en jacka för 9000 kr, för det har inget med spelet att göra. Gud vad pinsamt och gå runt med något sådant, det är ju inte ens coolt. Konstläder hahah Blir man förvånad, nope inte alls Kommer spelet bli lyckat, inte en chan... 12/04 Aaahh! What has been seen can't be unseen! 12/04 Skulle vara episkt att ha den där jackan ^_^. Men ändå den är från ett spel o kommer inte väcka blickar :) 11/04 Vilken surfplatta snackar vi om? 11/04 hahahahh förlorare!!! som inte kommer att kosta på sig på det här för ja kommer at öveer 9000 kr innan studenten heheheheeheheheheehe 11/04 Sikket jävla skämt 9k för detta, ill give them one thing tho, om de hade gjort ett riktigt RE spel och gått tillbaka till rötterna hade jag nog fan kunna punga ut 9k bara för ATT. Hoppet för spelindustrin blir allt sämre.. kickstarter projekts verkar... 11/04 Räkna sen med att dem förmodligen mass producerar dessa jackor, så att dem inte blir så unika. Kvalitén lär säkert heller inte vara den högsta, så dem går nog sönder fort. 11/04 Man betalar ju för vad man får. En skinnjacka med bra kvalité kan ju gå på runt 3-4000 kronor i vanlig handel (om inte mer) Om man tänker på att det även är ett samlingsobjekt samt att man får andra prylar så är prislappen inte så hutlöst hög trots allt... 11/04
Skicka en rättelse