Om du har nått nivå 50 med någon av dina Star Wars: The Old Republic-karaktärer så belönar Bioware dig med 30 dagars gratis speltid.

Om du har nått nivå 50 med någon av dina #Star Wars: The Old Republic-karaktärer så belönar #Bioware dig med 30 dagars gratis speltid. Kravet är att du ska ha haft minst en nivå 50-karaktär så sent som igår eftermiddag, med vissa förbehåll.

Före detta The Old Republic-prenumeranter erbjuds sju dagars gratis speltid, och om du återaktiverar ditt konto innan den 21 april så får du också en Legacy Tauntaun Ram Pet på köpet.

(Nej, jag har inte heller en aning om vad det är)

Jaja DIablo 3 runt hörnet. Sorry Bioware. Swtor är nog det sista spelet jag skulle vilja återbesöka. Då ligger nästan Wow närmare och det säger en hel del. 16/04 Detta för att flera ledsnat på spelet vid lvl 50? Har inte spelat detta själv än, men låter ju så när man läser folks åsikter om spelet. ;) 15/04 Som många andra säger, problemet med spelet är "endgame" det finns inte så mycket att göra. ilum är ett stort skämt, förstår inte hur man kan lyckas så bra med storymode biten men fullständigt misslyckas med andra delar av spelet som också är viktiga.... 14/04 Fin gest för de som spelar :) 14/04 Tror de flesta drar sig från att svara på dina kommentarer eftersom du aldrig någonsin tänker innan du skriver. Men jag gör ett försök i alla fall - Sandbox har generellt sett fler features än themepark. 14/04 Sandbox MMO är bara ett annat ord för skitspel utan features. 14/04 Jag har inte påstått något så jag kan inte vara off. Quotar bara vad som stog och frågade om du var off. Desstuom stavade du exclusive fel, och nej jag är ingen grammaNAAAAAZI, men om folk sätter bokstäver fel så det blir ett annat ord med en helt annan... 14/04 En del av mig hoppas att det inte gör det. Men inte för att spelet är dåligt, utan att folk har mognat och känner att de äntligen vågar prova sandbox MMO istället för themepark MMO :) 14/04 Jasså ja då blev de ju helt plötsligt mycke intressantare att spela:) 14/04 Fast de uttökade tiden. Du har till den 25 april att bli lvl 50 för att få bonusen. 14/04
Skicka en rättelse