Nintendos amerikanska avdelning reggar domännamnet SuperMario4.com – innebär det att en uppföljare till 1988 års plattformsklassiker är på väg?

#Nintendos amerikanska avdelning har registrerat domänen SuperMario4.com. Innebär detta att en renrasig uppföljare till 1988 års NES-klassiker Super Mario Bros. 3 är på gång? Sedan tidigare vet vi att speljätten från Kyoto har ett nytt Super Mario-spel under utveckling till 3DS – kan det röra sig om Super Mario Bros. 4?

Det kommande Mario-spelet till 3DS ska släppas innan årets finansår är slut, det vill säga innan april 2013. Ifall den titeln har något med den här domänregistreringen att göra kan vi däremot bara spekulera om för tillfället.

Hoppas du på att Nintendo utvecklar en uppföljare till Super Mario Bros. 3?

Bilden: japansk boxart för NES-titeln Super Mario Bros. 3.

mario 4 inte BROS. 18/04 Nej helt omöjligt är det inte, var inne på det i min kommentar att det kan gälla icke-Japan, men samtidigt vore det relevant att ta upp i nyheten att ett Super Mario Bros 4 redan finns. I Japan visserligen. Men ändå. :) Men det gjorde ni inte. Om det... 16/04 Jag känner till det där, men det hette bara Super Mario World i övriga världen och mig veterligen refererar aldrig Nintendo själva till SMW som SMB4 längre. Därmed är det inte helt omöjligt att de gör ett nytt Super Mario som helt enkelt bara får titeln... 16/04 åh fy fan vad gött om det är uppföljaren till mario 3!!! 16/04 Fan va gött! Kan knappt vänta! :D 14/04 Nä. Super Mario bros. 3 var en fantastisk utveckling men World finputsade och la till några nya inslag, plus att det blev lite mer äventyr med alla dolda utgångar. Men det kan ju ha att göra med att jag spelade World innan SMB 3 också. Båda är i vilket... 14/04 FZ, skaffa er lite bättre koll! Super Mario bros. 4 har redan släppts. Den japanska titeln på Super Mario World är nämligen Super Mario Bros. 4 - Super Mario World. Av den anledningen heter Super Mario World 2 - Yoshi´s Island i Japan istället Super Mar... 14/04 Hoppas de gör en tribute-version som går att spela på Nintendo 8-bit! :D (Drömmar får existera..!) Kul grej dock! Hoppas det blir bra. 14/04 Utan tvekan är SMB3 zenithen av 2d-platformare. Formulan där är så fulländad att till och med Super Mario World kändes som ett steg tillbaka, trots grafiken. 14/04 Det gjorde jag också. Paper Mario-spelen till Gamecube och Wii är faktiskt också bra. :) Men min favorit var nog Super Mario RPG till SNES. :) 14/04
Skicka en rättelse