Fatsharks postapokalyptiska rollspel släpps till pc halvvägs in i 2012, men Mac-nyttjare får istället vänta till juli.

Ett taktiskt actionrollspel där du styr flera karaktärer samtidigt, det inbegriper permanenta konsekvenser av att åka på däng, ett storskaligt crafting-system och detta i en postapokalyptisk miljö. Då snackar vi om #Krater, svenska #Fatsharks kommande lir som nu har fått ett släppdatum. 12 juni brakar det loss till pc, medan du som innehar en Mac istället får vänta till juli för samma möjlighet.

Om du förbokar i Fatsharks onlinebutik får du direkt tillgång till alpha- och betatestande och kan således vara med och ge rapporter och input till de svenska kreatörerna. Vill du se mer från liret rekommenderas dess officiella sajt.

Inte alls, har själv kört DX10 på XP utan problem, kräver bara en modifierad installer. Windows 2000, XP, Vista och 7 härstammar alla från Windows NT. Samma gamla grund mao. Men ett spel är ju mer än bara DirectX och Win7 och XP har ju en hel del andra... 13/06 Jag kör också fortfarande på XP. Jag älskar XP, och kommer inte byta till 7 förrän nästa gång det vankas ny dator. :) 16/04 Hört talas om APB? finns på steam 15/04 Windows 7 kostar inte tusentals kronor. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=843280 Windows 7 Home Premium 64-bit räcker gott och väl för hemmabruk. Det kostar alltså under 900 kr med frakt. Om du är student lär du dessutom kunna få 50% rabatt via CSN/M... 15/04 Det är ingen bekväm ursäkt. XP har helt enkelt för gammal kod för att implementera DX10/11, grunden är från år 2000 i det operativsystemet. 15/04 Det låter som en bekväm ursäkt. Men jag bryr mig inte så mycket, det är naturligt att nya funktioner kommer till nyare programvara. xp är ju som sagt bra gammalt nu så jag förväntar mig inte att det ska komma något mer till den och är glad att det dimpe... 15/04 Inget direkt löjligt med att DX11 inte kommer till XP. XP är helt enkelt inte designat för det. 15/04 Kan inte tala för farfadern men jag kör xp fortfarande eftersom vista och 7 inte kan göra något för mig som inte xp kan minst lika bra. Förutom det löjliga att inte dx11 inte finns eller kommer till xp då, förstås ;) Så jag ser ingen andledning till att... 15/04 Varför använda ett 10 år gammalt OS? 15/04 2012 och du kör fortfarande XP, av vilken anledning? 14/04
Skicka en rättelse