Om en dryg vecka rycker Activision skynket av novembers kanske bäst säljande spel.

Release i november och tillkännagivande ett halvår innan dess. Call of Duty är en traditionernas spelserie, och nålen på överraskningsmätaren masar sig makligt framåt av beskedet att årets #Call of Duty offentliggörs inom kort.

Nästa tisdag är det som gäller, visar en nedräknare på spelets hemsida. Vissa tecken tyder på att årets instans blir #Black Ops 2, bland annat det faktum att Activision registrerade Black Ops 2-domänen i början av året. Men inget är officiellt än, och fram till det officiella avtäckandet får vi sväva i osäkerhet.

Pekade mest på bilderna :P 25/04 Vi skrev om det i januari (http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20120110/activision-koper-black-ops-2-domanen). 25/04 Kan tänka mig att alla CoD-fans ser ut så nu. HAHA. Ne, CoD4 promod kommer aldrig dö. :) 25/04 Istället för att lägga allt ert hat mot cod tills ni blir uttorkad och ännu mer korkad än vad ni redan är kanske hatet ska riktas mot andra företag med som är bra mycket värre. för ingen ber er läsa eller köpa CoD och lik förbannat så gnäller ni jävel.... 25/04 Nej. Ont; Black Ops 2 gissar jag på. Har inga höga förväntningar inför denna release dock vet redan vad som kommer att komma; Kort, stel SP totalt linjär och scriptad till 100% obalanserad multiplayer med sååååååå lite content, förmodligen 5-15 kartor... 25/04 Den var bra... :P Nog för att jag inte riktigt ser fram emot nästa CoD men bara lite nyfiken på att FZ inte skrivit nåt om detta tidigare... kanske för att inte överhypa P12'orna här på FZ. ;) 24/04 Har jag läst fel eller hade inte IW köpt allt från BO2 till BO9 och MW1 till MW11? (namn-rättigheterna) 24/04 http://i.qkme.me/572l.jpg 24/04 Våga vägra CoD!! Man blir ju matförgiftad bara av att se CoD strömmen ur Activisions ljuver. Skit i att köpa CoD tills de inser att de är dags att förnya sig...dvs inte nya kartor förpackade till "nytt" spel. 24/04 Nu först får FZ fingrarna ur arslet att posta om nästa CoD? visste ni att läckta bilder om BO2 har kommit till exempel? ;) Veta detta i veckor nu, ca 3 veckor. 24/04
Skicka en rättelse