Läckta bilder från nästa nummer av brittiska PC Gamer bekräftar att det kommer en uppföljare till tokhyllade Company of Heroes.

Redo för en solskensnyhet? Den rosade strategipärlan från 2006, #Company of Heroes, får en uppföljare. Läckta bilder från nästa nummer av brittiska PC Gamer (se dem här och här) bekräftar ryktet som vi tidigare berättat om.

Informationen är knapphändig men du kommer att kontrollera ryssarna som tar sig an nazisterna. Snöiga förhållanden är att vänta, vilket både kommer hindra fordonens framfart och ge dig chansen att ta betäckning bakom naturliga skyddsbarriärer. I nuläget vet vi inte om spelet kommer till fler plattformar än pc men av allt att döma är det åter #Relic Entertainment som står för utvecklingen.

Originalet erhöll fantastiska 4,5 i betyg av oss och uppföljaren har således mycket att leva upp till.

Tack till SamikS, cmdrsven, Graset, yx.orvar för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Ärligt talat så tror jag att "folk" hade köpt bonus exp och liknande med tanke på att dom nu betalar för att unlocka allt i BF3 t.ex. Jag hade nog också satt in lite pengar varje månad för att kunna ha lite dyrare heroes även om det gått lite sämre någr... 07/05 Precis, det var inga stora fördelar man hade av att betala. Och det var ju precis det folk inte gjorde heller, det var ju därför COHO gick i stöpet. 07/05 Jag tycker inte att sakerna man kunde betala för gav några direkta fördelar.. vill folk betala för snabbare exp och dylikt så är det helt okej med mig. 07/05 Jag hoppas de tar UI:t från CoH:O annars håller jag inte med dig då i CoHO kunde man köpa sig items för riktiga pengar och skaffa sig fördel den vägen. Det tycker jag skadar den tävlingsinriktade delen av spelet. Vill du spela casual skall det finnas... 07/05 Sålänge det inte är multiplatform och dras ner av konsollerna, som allt annat skit just nu, så är jag övertygad av detta kommer bli en succé. 06/05 Årets nyhet för mig! Kommer följa detta som en besatt! Söker efter folk att köra CoH med förresten...ska nog skapa en tråd i forumet. 06/05 "It takes a brave man to be a coward in the Red Army" /Joseph Stalin ^_^ 05/05 Eller bara idiotjävlar :) 05/05 Nämen hörrö, man kan gilla båda jue. Man kan gilla båda. :) 05/05 Det här kan vara det bästa som hänt sen Ravelli tog sista straffen mot Rumänien 94. Bara ett år kvar till release med, här ska förfestas 05/05