Är detta mmo-rollspelet du alltid drömt om?

Efter gårdagens bombastiska avslöjande har vi nu fått de första #Elder Scrolls Online-bilderna (tack, Allgamesbeta). Spelet släpps 2013 och drivs av samma motor som en av de argaste konkurrenterna, #Star Wars: The Old Republic.

Över 50 procent av FZ-läsarna är enligt vår omröstning positivt inställda till den nya mmo-stjärnan. Gäller detta fortfarande efter att ha sett de färska skärmdumparna? Kolla in galleriet undertill och tyck till.

Jag är rädd att det ska ha blivit för mainstream, liksom alldeles för likriktat för att det ska funka som ett MMO. Skulle inte förvåna mig om recensenter säger i framtiden "The Elder Scrolls utan The Elder Scrolls"... 12/05 Usch!!! 11/05 Jag känner mig väldigt skeptisk, men lik förbannat kommer jag nog att testa det ändå.. 07/05 lite väl tidigt att säga något om spelet nu kanske... 06/05 Kommer att bli ett fiasko. Jag smyger runt i ett hus där ägaren sover. Tar mig sakta fram i skydd av skuggor som brasans sken inte lyckas nå. Där! där är boken jag ska ha. Sträcker sakta fram min hand mot den då plötsligt dörren sparkas upp och en lvl... 06/05 Kontakta en läkare och beskriv dina problem. Det låter som om du behöver hjälp eller stöd i någon form. 05/05 Jag struntar fullständigt i spelet för tillfället. Vi befinner oss i ett alldeles för tidigt skede för att kunna avgöra något om spelet i sig. Vad jag däremot vill påpeka är hur min depression och hur mina självmordstankar oftast tittar fram efter att... 05/05 Jo men det var hårdvara och internetanslutningar jag pratade om. Jag tror inte dagens teknologi skulle klara av säg 300 spelare (det hände hela tiden i DAoC) på samma område i RvR utan lagg. 05/05 ok, jag trodde att du menade hårdvara när du pratade om "teknologin som finns tillgänglig för gemene man". Ser ingenting som hindrar stridssystemet dock, finns ju reda liknande stridssystem i multiplayer där man spelar (rätta mig om jag har fel) 64 spel... 04/05 Känns som Vanguard, lite av en besvikelse. 04/05
Skicka en rättelse