Prepare your body!

I mitten av april kunde vi glatt röja när #Microsoft och #Sony tänkt sig att deras presskonferenser under årets E3-mässa skulle gå av stapeln. För några dagar sedan dök samma information upp kring #Nintendos uppvisning, och även om informationen är några dagar gammal förtjänar du att slippa läsa någon annan sajt för att få reda på när presskonferensen infinner sig. Således:

  • 5 juni klockan 18:00-19:00 svensk tid

Där tänker vi oss att Wii U och flera titlar till konsolen dyker upp, samt godbitar till den handburna 3DS. Självfallet kommer vi täcka in alla häftigheter som kan tänkas visas upp, spelsamtiden ligger trots allt oftast inte mycket längre bort än FZ.se.

Vilken presskonferens ser du fram emot allra mest?

hahahha hoppade över den då jag inte trodde den skulle vara bra, men ser nu att jag missat den mest episka presskonferensen någonsin :D 06/05 Tyvärr Nintendo, men aldrig att man köper ytterligare en konsol med gårdagens grafik, det räcker att man haft Wii, nu vill man ha ett rejält lyft på grafiken, och det kommer Playstation 4 och Xbox 720 se till. 06/05 Hade inte hört talas om Konamis konfa så var tvungen att kolla upp den. https://www.youtube.com/embed/f6OCnvvkSLM Allt jag kan säga är WTF? 05/05 Så sant så, du får en thumbs up för den kommentaren ! Frågan är om det kommer bli tvärtom detta året, eftersom Nintendo försöker få hem hardcore-publiken så kanske Microsoft försöker med samma sak :O vi får se, ingenting förvånar i spelbranschen :/ 05/05 Microsoft... tragiskt men sant, de brukar ha rätt intressanta konferanser... Microsoft velade mycket om kinect förra året, Sony om sitt move. Förövrigt så var väl 2010 det skummaste året, då Konami hade den märkligaste konferansen. Haha, den är legendar... 05/05 Visst är de det men går inte att frångå faktumet att deras konfa förra året bestod till majoriteten av Kinect-titlar. Det var skamligt. Men de kanske förbättrar sig i år. 05/05 Får väl säga Sonys då det är den plattformen jag använder just nu. Men som någon ovan nämnde så är det alltid kul att se kraftmätningarna mellan då framförallt Sony och Microsoft. 05/05 Barn 05/05 Valve, fast dem skall ju inte anonsera nått... trött man blir... D; 05/05 Viken är Nintendos målgrupp? 05/05
Skicka en rättelse