Sssssssssss-PANG sa det när Mojangs metasandlådeäventyr dundrade in i vårt filmarkiv under kvällen, och själva spelet in i din konsol under kommande vecka.

#Minecraft släpps till Xbox 360 nu i veckan, och därmed har en lanseringsrulle porträtterats i vårt arkiv där du ges inblick i vad du har att se fram emot. Detta inbegriper bland annat splitscreen för upp till fyra spelare, onlinesessioner där upp till åtta spelare kan samverka och det mesta gällande skapande av egna föremål och egna världar.

Den 9 maj alltså. Är du sugen?

[video=11451]

Jaodå laptop funkar ju, till inte allt för krävande spel, eller punga ut med 10k+ för en spel laptop. Men igen, detta med att splitta skärm och köra på riktigt tillsammans på samma skärm är gött ibland. PC är alltid PC på nåt sätt, kul med omväxling.... 08/05 Där har han iofs helt rätt. Jag har full förståelse för svenskar som inte vill stödja dice längre. 07/05 Tror han syftar på att de blivit horor åt EA.. 07/05 Vad är det du inte gillar med DICE? 07/05 Visste att någon consolkiddie skulle gråta. 07/05 Kan inte alla bara ha en laptop då? minecraft är gjort i java, inget krävande spel direkt. Plus, klår konsol PC? nä. Det enda jag gillar med Konsol är analog stick till racingspel.. annars måste jag säga att PC har allt som konsol inte har :| 07/05 Just det här avseendet som gör att konsoller klår PC ibland. Alla kan sitta i samma soffa och spela TILLSAMMANS, utan att behöva släpa skärm, möss, kablar och datorer land och rike runt för det. Räcker med att hälsa på sin polare och så är det färdigt... 07/05 Är det bara singelplay eller co-op , eller är det multiplayer också så vem som helst kan komma in i ditt område ? Nån av Minecraft kopiorna som finns på indie spel avdelningen på xbox har så att vem som helst kan komma in i din värld. Och det vore ju... 07/05 På vilket sätt skulle det vara meningslöst och idiotiskt att porta minecraft till xbox360? Själva iden med att något ska vara "PC-exclusivt" är att man ska kunna förvänta sig en gedigen produkt ist för en halvkass konsolport. 07/05 Nice! blir helt klart ett köp! 07/05
Skicka en rättelse