Bygg upp ditt magiska imperium och kämpa om herraväldet i Ardanias fantastiska värld, i detta färska fantasy-strategispel från Paradox.

#Paradox fantasy-strategititel #Warlock: Master of the Arcane har precis lanserats till pc och finns nu att köpa via digitala distributionstjänster som exempelvis Steam. Det är turordningsbaserat tänkande det är frågan om, när du i rollen som en Great Mage har uppgiften att bygga upp ett mäktigt magiskt imperium och kämpa om herraväldet i världen Ardania.

När du inte slåss och bråkar finns möjligheten att forska fram nya magier och förtrollningar, så du kan slåss och bråka ännu mera. Utvecklarna utlovar episka strider med enorma arméer, samt ett innovativt stadshanteringssystem med målsättningen att minimera de trista rutinsysslorna.

Se lanseringstrailern hos FZ Play!

[video=11478]

Oavsett sammanhang så har turbaserat och turordningsbaserat vitt skilda betydelser. Dock passar väl förstnämnda bäst då det ju oftast är just slumpen som avgör. :) 10/05 Spelet är underhållande, men kanske inte så djupt. Ett strategispel vars fokus är att expandera, utveckla och kriga ner motståndet. Gillar grafiken som passar spelet väldigt bra. Demot ger en bra bild av hur spelet är, det är bara att testa om man är... 10/05 När ett ord (i det här fallet sammansatt) kan ha flera betydelser, så är det sammanhanget som spelar roll. Den som inte förstår att tur(baserat) har betydelsen omgång i det här sammanhanget är mest ute för att ha något att gnälla över. I övrigt så är... 10/05 Paradox är duktiga, sitter och spelar igenom Lionheart King's Crusade nu, himla trevligt spel. Kanske kollar upp det här efteråt :) 09/05 Finns ett demo också, småmysigt spel måste jag säga :) 09/05 Man kan sätta en enhet i Sentry Mode också, då "aktiveras" enheten när en fiende är i närheten. :) Hittar dock ingen lista till hotkeys. 09/05 Tror det va "G" knappen man kunde trycka på, då guardar dom. 09/05 Haha, det är väl lite så jag resonerar också ;) 09/05 Fast att spela bingolotto är mer turbaserat än turordningsbasert. :) 09/05 Funderar på det ibland också, det där med turbaserat. Gillar nog antingen turordningsbaserat eller det kortare omgångsbaserat, för att vara så tydlig som möjligt ^^ Men, turbaserat är så mycket kortare och finare på sitt sätt. 09/05
Skicka en rättelse