Trivs du på FZ och PC Gamers spelservrar? Då är chansen stor att du kommer att gilla deras spelsammankomst nästa helg.

Du vet väl att vi, tillsammans med vännerna på PC Gamer, bland annat erbjuder två spelservrar för #Battlefield 3? Om du är en veteran i sammanhanget och trivs som raketen i luften på dessa digitala slagfält borde du nog titta förbi gänget som står för kunnandet och driften - Onlinegamer.

Näste helg håller de dessutom hov i Spånga, Onlinegamer Lan 2012, där det kommer att hållas tävlingar i #Team Fortress 2, #Battlefield 3, #Starcraft 2 och då högaktuella #Diablo 3. Antalet platser är begränsade inför slutspurten kan du dessutom få rabatt - gå 5 betala för 4.

Ni har väl inte missat castingen från Starcraft 2-finalen? Brun och Skuggan ger oss en inblick i hur två totala SC2-noobs ser på spelet. Väldigt underhållande :) http://www.onlinegamer.se/2012/05/starcraft-2-finalen-fran-onlinegamer-lan-19e-maj/ 22/05 Har uppdaterat lan-sidan med lite mer information. Nytt är att Steelseries går in som sponsor till Diablo 3-racet. Diablo 3-gear till vinnaren! www.onlinegamer.se/lan 11/05 Bilder/karta på lanet, utrymmesvägar, närmaste sjukhus, polismyndighet, ÅSA (återsamlingsplats) också. 10/05 Hade man fått nys om det här tidigare så hade man ju haft möjlighet att hälsa på... visserligen "fel" spel som liras men det kan ju vara trevligt ändå ;) 10/05 Då måste jag läst något riktigt galet. Jag skyller på tidpunkten då inlägget skrevs. Då datorn väger ett ton och jag saknar bil får jag nog avböja, men det är ett skönt initiativ hursom, hoppas det går bra och att många kommer! :) 10/05 Trevlig med lan men informationen är lite väl knapphändig (alternativt så svår att hitta att jag misslyckats). Vad är det för lokal? Hur många platser finns? Vad är det för internet? Kiosk på lanet? Sovsal? Kan man platsboka? Skulle vara nice med en sid... 10/05 eXp: se det som ett tecken på att du måste komma till lanet! :) dra med dig 4 polare också så blir det billigare. 10/05 Har inte hunnit flytta ner söderut ännu men kanske nästa år ^^ 10/05 Hade jag bott i närheten så hade jag absolut kunnat tänka mig att komma dit. Har aldrig varit på ett "riktigt" LAN party (eller som det tydligen numera kallas BYOC) däremot har man ju läst om dessa när man var yngre i diverse hemdatortidningar=). 10/05 Omg , Jag bor 100 meter från det där stället. 10/05
Skicka en rättelse