Spelläget Face Off för 2-4 spelare släpps gratis till Xbox 360-användare (inte Elite!) 15 maj, vari två färska nivåer ingår.

Kanske är du en av de två miljoner som betalar för Call of Duty: Elite, och att du således vant dig vid att få tag i #Call of Duty: Modern Warfare 3-nivåer ett bra tag före gemene man. Kanske tänker du dig att #Activision aldrig under några omständigheter skulle släppa något gratis till sina spelare. Kanske har du fel. Det är nämligen så att den 15 maj levererar en flygande gris spelläget Face Off gratis till alla Xbox 360-användare. Alltså, även för dig som inte använder sig av någondera Elite-variant. Leveransmetoden var tänkt att ske med en flygande regnbågsskitande enhörning, men enhörningen är alldeles för upptagen med att distribuera #Diablo III.

Spelläget är gjort för 1v1 och 2v2, på specialnivåer designade för extrasnabba och intensiva kamper varav de första två ingår utan någon kostnad. Det är även bekräftat att Playstation 3-ägare kommer få tag i spelläget och nivåerna, och även om inget är sagt om pc-varianten så konstaterar vi att folk hoppningsvis inte behöver vänta för länge.

Det känns surrealistiskt att rapportera om Activision/Modern Warfare och gratis DLC i samma nyhet, men som tur (obs: ironi) är inbegrips åtminstone vissa begränsningar.

Informationen släpptes i samband med delgivandet av nästa innehållspaket – Content Collection 2 vilket i sin tur innefattar allt som släppts sedan Content Collection 1. CC2 släpps till icke-Elite-användande Xbox 360 22 maj, Playstation 3-nyttjare en månad därefter och tja, du som lirar på pc får... CC1 nu i maj.

<object id="vid_1b7ac4b54ef54a61eb8ceccf190dc3f5" class="ign-videoplayer" width="468" height="293" data="http://oystatic.ignimgs.com/src/core/swf/IGNPlayer.swf" type="application/x-shockwave-flash"><param name="movie" value="http://oystatic.ignimgs.com/src/core/swf/IGNPlayer.swf"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><param name="bgcolor" value="#000000"></param><param name="flashvars" value="url=http://www.ign.com/videos/2012/05/09/modern-warfare-3-face-off-mode-revealed"></param></object>

Det finns alltid en hake, i det här fallet så är det ju att spelet i fråga är MW3 ;) Hahha nä, men gratis är ju gott, inte mycket nytta för en PC spelare dock om de inte släpper till PC sen alltså.... 11/05 Till skillnad från CoD XD Halo 4 kritiseras snarast för att det blir för annorlunda, med AAs, perks, drop in power weapons och annat som är synnerligen nytt i Halo universumet. Men, oavsett om det blir bra eller skräp, så är det ett rejält hot mot CoD... 10/05 Ja ja. Oss PC-spelare (i.e vi som inte kör autoaim) skiter de fortfarande på. Inte ens några planer på PC-släpp nämnda i vanlig ordning. Nu ska vi väl snart få litet kartor iaf, så jag ska inte klaga :P 10/05 Vad för slags nyheter passar FZ enligt dig? Det finns bara en Aftonbaldet, och det kan ingen slå hur mycket man än försöker. Humor har aldrig skadat någon :) 10/05 Jag har inte sagt något (?) Kanske grannen som har skruva upp ljudet på stereon :) 10/05 Skaffa en blogg eller en avdelning för sådana här fyndigheter. Den här typen av nyheter passar inte på FZ. Sen när sattes målsättningen att bli en ny "sega force"?. Tragiskt för FZ att gå från att vara gaming-sveriges "DN" till typ aftonbladet.. 10/05 Vaaaa? 10/05 Då vet vi det, all försäljning upphör för all framtid. 10/05 Synd att MW3 suger bara :S 10/05 "Leveransmetoden var tänkt att ske med en flygande regnbågsskitande enhörning, men enhörningen är alldeles för upptagen med att distribuera Diablo III." hahahahah priceless! 10/05
Skicka en rättelse