Tjocka teveapparater med få pixlar släpper bara in en spelare åt gången.

#Minecraft lanserades till Xbox 360 i går och en av de stora nyheterna jämfört med pc-upplagan är att upp till fyra spelare kan köra tillsammans på samma skärm. Men, för att den delade dubbla glädjen ska bli verklighet måste spelet köras på en högupplöst teve – de som äger en överviktsteve får nöja sig med solospelande.

Detta ovanliga systemkrav, som inte nämns där spelet säljs på Marketplace, bekräftas i ett tweet av utvecklaren #4J Studios, detta efter viss förvirring i Minecraft-forumet.

Xbox 360-Minecraft kostar 1600 Microsoft-poäng (knappt 200 kr) och säljs sedan i går via Marketplace. FZ:s recensent var ganska, men inte odelat positiv till titeln.

Funderat på att söka jobb? 12/05 "Lär er hantera pengar".... jag får kanske 10kr på en månad om ens det, och jag är 15. Så vafan menar du med "lär er hantera pengar"? 12/05 Men vem fan vill ha en tjock-tv? Passar väl i ett 80-tals hus men inget mer. Köpte min 32-tum platt-tv då jag var 16-17 år tillsammans med ett PS3. Finns absolut inga argument för att ha en tjocktv idag om en 16-åring som går i skolan har råd med både... 12/05 Men vem fan vill ha en 32-tummare? Passar väl i en husvagn men inget mer. 11/05 Jag har en CRT-videoredigeringsmonitor från JVC med fantastiskt bra bild som jag lirar konsolspel på. Skulle inte byta mot en platt-TV för allt smör i Småland. Lågupplösta saker som t.ex. NES ser för djävligt ut på plattskärmar i jämförelse. Å andra sid... 11/05 Haha! Smack, rätt i pannan på han bara=) 11/05 Ingen idé att försöka försvara tjock tv idag. Inte fan lirar man Ps3/360 på en tjock tv med scart. Visst finns det människor fortfarande men återigen så får man ta och hänga med i utvecklingen. Tjock-tv säljer inte idag och en 32 LCD Full HD kan ni få... 11/05 Problemet med tjock-tv med dagens spel till 360/ps3 är att kvalitén blir så dålig att det knappt övh går att exv läsa undertexter i konversationer. Själv har jag en tjock-tv men pga den dåliga kvalitéen vart det ansträngande för ögonen att sitta där län... 10/05 Är det inte skott pengar på tjocktummare och ev dess ägare "flin" 10/05 Jasså, bevisa då hur det stämmer med denna nyhet. 1. Finns möjligheterna att spela splitscreen i Minecraft på PC? 2. Kostar inte Minecraft till PC exakt lika mycket som till konsol på respektive release? 10/05
Skicka en rättelse