Activision Blizzard-chefen Bobby Kotick är väldigt optimistisk inför Diablo III-släppet.

Den hyllade #Activision Blizzard-chefen Bobby Kotick – ofta ansedd som spelbranschens hjälte och FZ-läsarnas stora favorit – säger i en ny finansrapport från företaget att han är väldigt optimistisk inför #Diablo III-släppet.

– Den 15 maj släpper Blizzard Entertainment hett efterlängtade Diablo III, och vi är stolta att kunna meddela att förhandsbokningarna för spelet världen över har slagit nytt rekord för Blizzard, säger han.

Bobby Kotick är också nöjd med att ha sålt över 30 miljoner Spyro-leksaker.

Han passar dessutom på att lyfta fram alla de heta släpp som kommer under återstoden av året.

– Under resterande 2012 och framöver har vi några av de mest innovativa spelen som vi någonsin utvecklat för våra etablerade varumärken på gång, inklusive Blizzard Entertainments World of Warcraft: Mists of Pandaria, Starcraft 2: Heart of the Swarm och ett helt nytt MMORPG-spel, såväl som Activision Publishings Skylander's Giants, Call of Duty: Black Ops 2 och ett nytt universum från Bungie, säger Bobby Kotick.

Vad har detta med artikeln att göra? Skärp er nu Lepr och SaraLivblad. Fortsätt diskussionen via PM. 14/05 att referera till en barrier som stänger in ett helt land och som gjort tusentals människor hemlösa som "en mur på något ställe" talar ju för sig själv... men men lev du i din lilla bubbla resten av livet om du nu så vill. 13/05 Och varför tror du det finns en mur på något ställe då? Tänk efter lite. Jo, kanske för att stoppa alla attacker mot Israel! Muslimerna får skylla sig själva. Somliga borde hålla sig till datorspel och inte ha åsikter om Israel, istället för att stoltse... 13/05 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/63/Israeli_West_Bank_Barrier.jpg/800px-Israeli_West_Bank_Barrier.jpg nuff said 13/05 Du borde vara glad att han gör så, eftersom affärsmässigt så är Bobby bäst. Folk är bara avundsjuka på hans framgångar. Man kan inte hamna på toppen utan att skaffa ovänner. Hade du hellre velat att Bobby gjort massa flummiga indiespel som ingen köper,... 13/05 Jaja gå nu och sprid din misantropi någon annanstans, schass! 13/05 Trollar du? Eller är du Seriös? Det som gör mig osäker på att du trollar, är att du lagt ner så mycket tid på texten. Kan förklara kort varför jag tycker som jag gör. Först och främst. Visste jag inte ens att han var jude. Och egentligen bryr jag mig... 13/05 Fan, glömde att det var activision som ägde blizz :P tänkte vad fan har Bobby med det här att göra, sen kom jag på det ^^ 13/05 Helt otroligt. Jag SA ju att det är gott om Nyttiga Idioter. Och ser man på, det kryllar ju av dem här! Det värsta är att ni inte fattar det själva. Ni tror att ni gör er roliga på Judars bekostnad, men det handlar inte om det. När ni håller på så här,... 13/05 Makes perfect sense! 13/05
Skicka en rättelse