Från nio imorse till nio på måndagsmorgonen. Panga på för att låsa upp alla prylar du någonsin drömt om.

#EA låter meddela att du under nuvarande helg får dubbelt så mycket XP när du spelar #Battlefield 3 i rankade matcher, på valfri plattform. Du spelar som vanligt, och efter att varje runda är över så blir dina erfarenhetspoäng hokus pokus dubbelt så höga. Är detta kanske möjligheten du väntat på för att låsa upp alla prylar du någonsin drömt om?

Om du fortfarande tänker att det tar för lång tid kan du återigen läsa igenom vår eminenta guide för hur du låser upp allting utan att behöva nöta flerspelarläget.

Tl;dr-version: Idag 09:01 till och med måndag 08:59 får du dubbel XP på rankade Battlefield 3-servrar.

Uppdatering: Det blev trassel i någon form för pc-spelarna, vilket innebär att du som spelar på pc får din dubbel XP-helg först 26-27 maj.

? Har hitills bränt av närmare 340 timmar med spelet... Har man roligt folk att spela med så håller det! Däremot verkar många vara av den sorten att man måste ha ett nytt spel hela tiden? Å andra sidan så köper jag max 2-3 spel per år om ens det numera.... 14/05 Skurar ja men inte ligga o tömma ett mag med avtryckaren intryck. =P Den träffbilden som e nu kommer man knappt i närheten med när den sitter fast monterad i 9040b 14/05 Antingen ger ni BF3 en chans och slutar att whina,eller dumpar spelet i papperskorgen och whinar som f-n:D 14/05 Kan du utveckla detta lite? Det framgår dåligt om du är sarkastisk eller inte. KSP58 på lavett eller benstöd och jag sätter eldskurar på 15-20 skott i tavlan på 200 m. Samtliga. Så om du syfter på att rekylen försvinner så uppför den sig som väntat om... 14/05 Å, du menar en sådan som håller en position och plockar av motståndare, så motståndaren inte kan cappa flags/döda camparens lagmedlemmar? Sicket rövhål de spelarna är. Speciellt när man knäpps av en campare utan att se dom. Det är blodigt orättvist. Ege... 14/05 Om man spelar ett FPS endast för att låsa upp saker så har man misslyckats, tycker jag. 14/05 Detta är inget att gnälla för, om anledning till dubbla XP gör att några fler spelar så har DICE lyckats. 13/05 Jo, eller så har den med mest poäng suttit och varit ett riktigt rövhål och campat och därför inte gjort ett skit för teamet, eller så har personen fuskat. Det händer oftare än att en spelare får mycket poäng på grund av skicklighet. 13/05 Imo är dom bästa allround weapons bland dom första man har. 13/05 Pengar som i CS maybe? Fun shit! Orka nöta i flera veckor för att få en bättre bössa, vissa kan bara spela nån timma i veckan. Medans de som nöter timtals varje dag kan spöa skiten ur en för att de har bättre bysse. 13/05
Skicka en rättelse