Atari meddelar att de är i processen att göra sig av med Eden Studios.

I början av 2007 fick #Eden Studios ut #Test Drive Unlimited på marknaden. Vi belönade det med 4 FZ-loggor. Detta följdes året därefter upp av ett tveksamt #Alone in the Dark. Sedan fortsatte Eden med #Test Drive Unlimited 2 som släpptes förra året (3 FZ-loggor) och i år låter utvecklarens ägare #Atari meddela att de är i processen att "göra sig av" med Eden Studios.

Exakt hur det påverkar alla anställda är oklart, som vanligt, men redan förra året blossade #Blossom Games upp med just Eden Games-rötter. Vi önskar att alla inblandade även i fortsättningen har mat på bordet, får möjlighet att skratta lite då och då, samtidigt som de gärna får bidra till nya spelprojekt i framtiden.

Det var så många features som aldrig blev implementerade. Med största sannolikhet pga att de inte kunde lösa de befintliga buggarna. Men jag hade tyckt det var lite koolt med mer ingame socialgrejor som ex restaurangerna som aldrig kom av startbanan.... 14/05 Största katastrofen för 2:an är DLC som man måste betala för... F40 som är bland de roligaste bilarna å köra i 1:an blev plötsligt något man måste pynta för i 2:an.... Förvisso är 2:an ett slafsigt verk, men det gav å andra sidan mer och nyare vägar att... 14/05 Ibiza var faktiskt.. om än måttligt.. mer detaljerat, men tyvärr vart Oahu direkt kopierad från 1an. Hela öns tillvägagångssätt var slappt (precis som resten av utvecklingen), allt som ändrades var utseendet på trädobjekten och gräs/buskage-spritarna... 13/05 Trist då TDU 1 var riktigt roligt. :/ TDU 2 hade potential att bli bättre, det var bl.a snyggare men som vi alla vet (hoppas jag) räcker det inte för att väga upp bristerna. Releasen var en enda stor buggfest (iaf på 360'n) med sparfiler som krashade... 13/05 Hoppas Forza Horizon bygger på samma koncept. 13/05 TDU var ett grymt spel, 2:an inte lika mycket 13/05 1. dom får skylla sig själva när dom gör det så arkadigt. 2. jag gillade dock upplägget skarpt men skulle gärna se europa alternativt nordamerika-sydamerika i en väldigt stor och bra skala. 13/05 Deras "Alone In The Dark" fick mig att slita ut skivan och bryta den i stycken. Sämsta spelet jag någonsin köpt. Det var ett sant nöje att slänga det ut genom fönstret. 13/05 TDU var lätt ett av mina favoritspel när det kom och jag lira det i hundratals timmar sammanlagt. Tror dock att det kommer tillbaka fast med en annan studio vilket jag tycker är rättfärdigat efter katastrofen TDU2. 12/05 WONDERBAUM!!!... Det nya Eden teamet (som gjorde 2an) sköt serien totalt i sank, drog en hel del falska påståenden och utlovanden om spelet ..före och efter release. :S Supporten var obefintlig och deras utlovade kommunikation var 0.. ÄVEN i beta-anv.... 12/05
Skicka en rättelse