I och med tillkännagivandet av Alan Wake's American Nightmare till pc finns det digitala skynda-och-fynda-möjligheter för båda spelen.

Är du taggad över att #Alan Wake's American Nightmare släpps till pc 22 maj? Kanske är det då värt för dig att spana in Good Old Games där #Alan Wake nu till imorgon går för halva priser, samtidigt som priset på American Nightmare sjunker med 20 procent om du köper det samtidigt.

Detta innebär att du kan få Alan Wake för dryga hundralappen, och American Nightmare för någon tjugolapp lägre pris. Även #1C-titlar som UFO-spelen är realiserade, vilket kan vara värt att hålla ögonen på om du är into that kind of stuff.

Slår du till?

Snacka om att de har "lånat" mycket :) 14/05 Alla ni som ej lirat detta och gillar stephen king köööööp! Ni kommer inte att ångra er :) 14/05 Haha, svårt? nej, tråkigt? ja. Samma sak hela tiden. + För mycket action, då alan awake borde vara mer utav story. 14/05 Själv gillade jag att det var lite mer utmanande än run'n'gun spel som CoD x) 14/05 Jahapp, spel som kräver lite (inte mycket men lite iaf) tanke och strategi fördöms som att vara för svåra. Får hoppas någon moddare släpper en "hardcore mod" som ger oändligt med batteri och en gatling så det blir lite lättare :P Själv hade jag då inga... 14/05 Jag har också tipsat om saker flera dagar innan FZ skriver om dem men tror att FZ crewen kollar väldigt sällan på tips >.< 14/05 Jag förstår helt klart dina poänger, men av de du räknade upp så är det nog bara priskonverteringen från USD -> SEK som är en reell fördel för mig. Visst är det principiellt bra med spel utan DRM, men det är ingenting som har stört mig när det ligger... 14/05 Jag förstår om man vill ha alla spel samlade. Men om man jämför Steam och gog.com så vinner gog.com med hästlängder! DRM free! Ladda ner installationsfilerna, bränn backup på en DVD, gör vad du vill med dom. Installera var du vill. Känns skönt att ha... 14/05 Helt klart. Gog.com är fantastiska. Dom kallar ju sig inte för good old games längre just på grund av alla nyare titlar. 13/05 Känns inte som att det är ett spel man vill spela om igen. Storyn var väldigt bra, men det vore som att se en långfilm på 8 timmar igen. Ni som inte har testat bör spela det. 13/05
Skicka en rättelse