Alla som köper spelet får gästpass att ge till sina vänner, vilket innebär att alla kan spela igenom i princip samma material som betan erbjöd.

"Once upon a time, after more than a decade of wishing and hoping and dreaming, I sat there waiting for the Diablo III servers to let me in, to bask in the glory of Sanctuary once again. To finally spur deep discussions with my good ol' friend, Cain, and all the other fellas' wishing for a life free of demons and tyranny..."

Så kanske du tänker någon gång i framtiden – och det vare sig du provat betan eller köpt spelet. Det är nämligen så att #Blizzard nu röjt att de till #Diablo III liksom de senare fixade till #StarCraft II: Wings of Liberty lagt till en Starter Edition. Detta innebär att alla som köper spelet får ett visst antal gästpass som de kan ge till nära och kära, vilket låter Starter Pass-användarna giva Skelettkungen Leoric på moppo med ett maxtak på nivå 13.

Ja, det känns oerhört närbesläktat med betatestandet som du potentiellt varit del av, men kanske vet du någon som vill prova på spelet själv? Speltiden är oändlig, men du kan endast spela tillsammans med andra Starter Edition-användare, och du kan inte använda dig av det riktiga pengar-baserade auktionshuset. 30 dagar efter spelets släpp försvinner kravet på en kod, och det öppnas upp som en regelrätt demo för alla.

Igår skrev vi om den mycket populära färska trailern från Blizzard där de går igenom vad spelet kortfattat innebär för dem. Vi är godhjärtade, och således bäddar vi in trailern här nedan. Sedan bör du förladda spelet, läsa vår gameplay-guide och delta i vår Diablo III-tävling.

Servrarna slår upp portarna 00:01 inatt – är du redo?

[video=11506]

Behöver man ens ett guestpass? Jag har inte fått mitt ex ännu men har suttit och spelat igenom alla klasser till level 13 redan och väntar bara på att hämta ut mitt ex efter jobbet ikväll så att jag kan uppgradera och fortsätta. 15/05 Nån som har ett gästpass att bjuda på? :) Mitt ex av D3 ligger och samlar damm på posten tills imorgon. 15/05 Jag fick 2 guest pass i min collectors, Har givit bort 1 av dom. Jag är eventuellt villig att ge bort min sista oxå. Ifall någon är intresserad PM'a mig om du är intresserad. Jag vill helst ge det till någon som faktiskt inte fått sitt spel idag men som... 14/05 Så, om du motiverar någon brevbärare att jobba natt så kan han kanske leverera spelet "tidigt" på releasedagen, men det är fortfarande tisdagen vi snackar om. Om det levererades på normal arbetstid idag, dvs en dag innan releasedagen så är det ju naturl... 14/05 Inget ex av D3 kommer levereras förrän det "släppts" den 15 maj. Inte heller vi som plockar det från Webhallen ikväll kommer kunna få det innan kl. 00:01, då det blir den 15 maj, så det är inga fel leveranser det är tal om. 14/05 jag har inte fått mitt spel än från spelbutiken, förhoppningsvis kommer det imorgon, men jag har ärligt talat inte superbråttom. 14/05 Vad i helvete? Webhallen svek mig! Är fan första gången. Ska dock precis som Lappis jobba så egentligen spelar det ingen roll, men bra att ha det färdig-installerat åtmindstonde. 14/05 Jag börjar jobba kl 09:00 i morgon, men jag ska nog gå upp några timmar tidigare, så att jag får släcka min törst lite. 14/05 Jo har inte fått mitt heller brukar ju alltid få det "dagen innan" när det e midnatts relle men icke. stod på webhallen att det skickades i torsdags får det inte förän imorgon. dock sä gör det la inte så jäkla mycket ska upp o jobba ändå så. 14/05 Sen är det väl också att dom egentligen inte får leverera spelet tidigare än releasedagen för Blizzard? 14/05
Skicka en rättelse