Dubbla rollspel bubblar i kodgrytorna hos den polska utveckaren.

#The Witcher 2-utvecklaren #CD Projekt Red är i färd att bygga två nya rollspel, varav det ena är ett helt nytt varumärke.

I jobbannonser på studions hemsida söker man folk till ett "dark fantasy-rollspel" som utspelas i en välkänd värld. Visst känner man en aldrig så liten doft av #The Witcher 3? Vidare behövs medarbetare till "ett RPG i en helt ny miljö". Utöver den snålt tilltagna informationen nämns inget specifikt om det nya projektet, men vi rapporterar förstås om det så fort polackerna avslöjar mer.

The Witcher 2 släpptes till Windows för ganska exakt ett år sedan (recension) och den utökade 360-versionen nådde butik förra månaden (recension). Innehållet i den senare lanserades samtidigt som gratisuppdatering till pc-upplagan.

Tack till mickepe för detta #nyhetstips!
W2 kommer bli det första spel som jag spelar igenom minst två gånger. Makalöst och kommer förmodligen bara att överträffas av W3. 14/05 Den rådande klichén är väl att hjälten ska vara lite "rough around the edges" med ett mörkt förflutet (om vi förutsätter att den klassiska klichén är den unge äventyraren, föräldralös magikerlärling, etc). I ett rollspel så borde man bara få välja karak... 14/05 På nåt sätt så var Witcher 2 inte lika häftigt som ettan. Svårt att sätta fingret på det....var jätte hypad och så men, men. 14/05 Jag älskar Witcher och gillar starkt Witcher 2. Jag tyckte 2:an var lite..begränsad i jämförelse med första spelet. Dock så är 3:an ett säkert köp redan nu :) 14/05 Spelar the witcher 2 på 360 just nu, kan verkligen inte klaga på kapaciteten och möjligheten att hantera karaktären. Spelet i sig är som vanligt i cd project anda lurigt, ser man sig inte för åker man på en näsbränna! Men va gör det, det är ju kul! =D 14/05 Jag är ett stort fan av att skapa egna karaktärer men i fallet med TW så känns det som att de kunnat göra storyn så välgjord bland annat på grund av att de alltid kan utgå från Geralt. Spännande i alla fall. Ser otroligt mycket fram emot 3:an och ska... 14/05 Geralt av Rivia är mannen i mitt liv. Witcher 3 kommer att bli bästa RPG någonsin! 14/05 Det skulle inte förvåna mig om The Witcher 3 i så fall lanseras samtidigt till konsoler och PC. Det är få utvecklare som doppat foten i konsolhavet och bestämt sig för att det är för kallt att vara kvar. Hoppas bara att spelen blir bra, vill fortfarande... 14/05 Tycker det gör mycket för stämningen med en förutbestämd karaktär, så enligt mig är det bara ett plus i detta fallet då det är mer storydrivet. 14/05 Förstår om du inte gillar att spela förutbestämda karaktärer. Men hur tänker du att en karaktär ska vara om han varken får vara kliché eller anti-kliché? :P 14/05
Skicka en rättelse