Å ena sidan satsar Ubisoft på hypotetiskt realistiska live-actionfilmen Alpha, å andra sidan satsar de på Ice-T:s hypotetiskt realistiska fru Coco.

Det går att marknadsföra spel på allsköns sätt, och när det kommer till #Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier visar #Ubisoft att de troligtvis har flera olika gäng som står för marknadsföringen. Självfallet säger vi inte så utan bevismaterial, utan nedan följer två tämligen olika sätt att få folk intresserade för spelet. Först är det trailern till deras live-actionfilm Ghost Recon: Alpha, vars syfte är att väcka tankar om soldatyrket på ett realistiskt sätt. Därefter kan du spana in hur Ice-T:s fru Coco "visar upp sig" och pratar om vad hon gillar med spelet. Ice-T har själv vart med och marknadsfört spel vid tidigare tillfällen, inte minst #Gears of War, men det är alltså första gången hans fru står i rampljuset av samma anledning.

[video=11513]

Vilken sorts marknadsföring är din favorit?

Dra inte in politiska partier i ett spelforum plx Kan hända att du gör andra upprörda 15/05 Undrar hur mkt av henne som är äkta.... hade det varit metall istället så hade hon klassats som cyborg. 14/05 Heh... ingen fara. Jag dör inte av någon nedåttumme. Om den som tummade ned mår bättre av det så bjuder jag på det. ;) 14/05 Ja det lät faktiskt fel, redigerade mitt förra inlägg. Inte jag som gett dig minustummen förresten även fall det ser typiskt misstänksamt ut :D 14/05 Ok, då vet vi vilken målgrupp siktar på :| Man blir ju lite småvresig när man ser hur lågt den här serien har sjunkit. Visst, jag är nostalgisk, men gamla hederliga Ghost Recon från 2001 var faktiskt teh shitz. 14/05 Aha, ok. Jag syftade på ordvalet som jag citerade. För det mesta används det nedsättande och inflammerar ofta diskussioner. 14/05 00:22 - "With team ghost I bring beuty and brains." diskutabelt, låter rätt pantad och all plast backar upp teorin ur min synvinkel... 14/05 Varken skrivet för att provocera eller trolla. Om du endast syftade på den citerade frasen så har jag möjligt missförstått innebörden, "de ursprungliga utvecklarna" låter kanske bättre. Oavsett så har detta blivit så löjligt att man måste få skratta åt... 14/05 Är du här för att trolla? 14/05 Där slog de i sista spiken med klass, nu finns inte ett spår kvar ifrån de ursprungliga utvecklarna som en gång startade serien. Transformationen är fulländad med missledande live action reklam för idioter & out of fucking nowhere, en rapartists feta... 14/05
Skicka en rättelse