Sins of a Dark Age har äntrat vårt bildarkiv, vilket är ett strategilir i Dota-tendenser från utvecklarna av Sins of a Solar Empire.

I februari tillkännagavs #Sins of a Dark Age, en mix mellan realtidsstrategi och Dota från #Ironclad Games. Det handlar om att man spelar upp till fem spelare i varje lag. En av dessa är befälhavare som styr de strategiska elementen, medan de andra fyra styr hjältar som ska hjälpa sin sida till seger. Nu har närmare två dussin färska bilder ramlat in i vårt arkiv, vilka du enkelt kan spana in nedan.

I och med att vi fått information om att mer om Sins of a Dark Age skulle röjts under GDC tidigare i år, vilket inte levererades, bäddar vi även in en några dagar gammal videoinblick från IGN. Allt för er, kära läsare.

ja det förstår jag att man blir förbannad, men ingen har sagt att det är ens jobb att vara mentor åt nybörjare, eller folk som kan ingenting, alla ska lära sig i sin egen takt även om det tar 5 min till 5 år så är det ens egna val, 16/05 Tycker inte bara det är de bra spelarna som " borta i huvudet" personligen har man hamnat i situationer där man försöker säga till en sämre spelare att göra si och så eller skaffa ditt eller datt, istället för ett "okej!" eller "Det ska jag göra" så säg... 15/05 Påstod aldrig att det var fakta, jag syftade på att medelåldern är låg oavsett spel från vad jag har upplevt. Sen så verkar även folk runt 20 lite borta i huvudet när det kommer till spel... 15/05 Har de svårt att komma på namn? :p Sins of A Solar Empire och nu Sins of A Dark Age... 15/05 dem flesta som spelar spel är över 20 kolla upp det innan du skriver fake fakta 15/05 Roligt koncept, men grafiken och spelets "art" var skittråkig 15/05 Jag gillar hur FZ aldrig länkar till spelets hemsidan 14/05 Gillar idéerna med att dela på guld för assist på mobs och andra spelare. Skönt att slippa en massa whiners och bra för tanks och andra supportkaraktärer. Däremot kändes grafiken lite för trött i mina ögon. Men det kan ju ändras! 14/05 Så är det nog. 14/05 Man kan inte bara ta bort carry rollen, det funkar inte riktigt så. Om det finns något sätt att boosta en spelare, så kommer det naturligt skapas heroes som är carrys genom att de utnyttjar boosten mest. 14/05
Skicka en rättelse