I nordamerika börjar GameStop från och med idag sälja Steam Wallet-kosingar som låter kunder använda dessa koder för att köpa saker på Steam. I Norden har de däremot inga planer på ett närliggande införande, berättar GameStop för FZ.

Skulle du vilja ge någon ett presentkort på Steam i studentpresent? Borta i Nordamerika börjar GameStop idag sälja just Steam Wallet-presentkort till sina kunder, som finnes i antingen 20 eller 50 amerikanska dollar som sedan kan användas för att köpa produkter via nättjänsten. FZ tog kontakt med en GameStop-representant för de nordiska länderna som lät meddela att det kortsiktigt (i år) inte finns några planer för ett införande hos oss, men att det inte finns något som säger att det inte skulle införas nästa år.

Är detta något som skulle vara av intresse för dig?

Det är tom det ENDA som funkar när det kommer till PSN för mig (psn vouchers), Sony gokänner inte mitt VISA, varken före eller efter hacket som skedde, för SÄKERT i Sverige tydligen, med verified by visa som alla var tvingad till att aktivera för något... 15/05 Själv skulle jag aldrig använda nåt sådant, men kan se fördelen för dem som inte har egna plastkort eller vill ge bort något (vilket iofs går direkt från Steam också, men kräver också plastkort). 15/05 Att köpa valuta i form av gamecards är alltid en bra idé att införa, det funkar skitbra för konsolerna, så varför skulle det inte fungera lika bra för steam. Hoppas det kommer hit så småningom 15/05 Säger inte nej till presentkort. Har velat detta ska ske länge, och hoppas verkligen det kan komma hit också. Köpa sådant och spara tills reor kommer. Eftersom jag inte lever på enorma summor är det massvis med gånger man aldrig haft pengar redo att köp... 14/05 En bra förslag då kan man samla på sig och storhandla vid reor.. :) 14/05 Helt klart är under 18, behöver jämt låna pappas kort. Vilket gör att man ibland missar reor:( 14/05 Får skaffa ett konto via proxy och handla poäng från USA då om det blir skillnad på pris för poängen som det är för spel. 14/05 I see... men då lär man kunna undvika moms om man importerar och det då inte läggs på i tullen 14/05 I euro-priset är momsen inräknad, det är den inte i dollar-priset. Så alla dollar-priser du ser på spel får du lägga till 25%, vilket typ blir € = $. Så har jag fattat det i alla fall. 14/05 Detta är ju inget nytt (iaf inte för Sverige). Man har länge kunnat betala "kontant" på Steam genom PaySafeCard. Säljs på bensinmackar, 7-eleven, Pressbyrån, etc. Fungerar enkelt med att man får ett kvitto med en kod på, värt det belopp man betalade i... 14/05
Skicka en rättelse