Är du sugen på att få lite exklusiva dogtags, knivar och klädesplagg?

#EA kan komma att visa upp sin betaltjänst för Battlefield-fantaster, Battlefield Premium, under E3 om man ska utgå från "pålitliga källor" till Battlefield-sajten Battlefieldo. Kortfattat säger deras källa att det handlar om att prenumeranterna får tillgång till unika ingame-prylar, såsom knivar, dogtags och möjligheter att skräddarsy utseendet. Gissningsvis kommer det även inbegripa alla expansioner och dylikt som är att vänta, vari en femte (utöver de fyra tillkännagivna) även ska vara röjd.

Det är fjärde juni som gäller enligt källan, vilket sammanfaller med EA:s presskonferens under årets E3-mässa. Vi är inte förvånade om en tjänst är på antågande, inte minst efter konkurrentens succe.

Vad skulle EA och #Dice behöva erbjuda för att du skulle sukta?

Well that sucks... Tycker det är väldigt att sticka folk i ryggen. Det är ju liksom grymt nice att kunna göra sånna grejer men vi har fan betalat för spelet redan (vissa av oss 2 gånger med DLC) och det verkar som vi iallafall redan kommer behöva göra... 17/05 Gör dom det så köper jag fan inte ett battlefield till... Accepterar inte sån här skit. Då kan dice och ea fan klara sig utan kunder 16/05 Ah, så det är detta som är "End Game". 15/05 *suuuuck*... Activision med sin framgång fuckar upp spelindustrin ett steg i taget. Fan! 15/05 Bara genom att läsa ett par inlägg i denna tråd gnäller ju folk friskt. Men för att vara rättvis så hade inte BF3 Day1 DLC, tog någon månad innan första DLC:n kom. Och vilket battlefield har haft disk locked kontent? Är inte erfaren af BF vietnam så kan... 15/05 Vet inte vart du fått 6 miljoner ifrån men men. Om jag går in på battle log, väljer hardcore, sedan Squad rush och endast servrar som folk spelar på, hittar jag 5 servrar. Väljer jag sedan Conquest under samma kriterier hittade jag 7 Sen tog jag Conques... 15/05 Jag pillar mig själv på stjärten med en blyertspenna 15/05 Vilken tråd har ni läst egentligen? Tycker det gnälls rätt friskt förutom ett litet fåtal fanboys som det finns till precis alla spel. 15/05 Kan bara hålla med om att folk gnäller om buggar men är inte villig att ge en klar feedback på hur/var/ under vilka omständigheter hände detta. Jag jobbade med ett AAA MMO som QA testar och allt för ofta fick man en bugg med förklaringen, "jag kan inte... 15/05 rubberbanding gör bf3 lika ointressant som scatsex 15/05
Skicka en rättelse