Oroar sig för att de senaste Leisure Suit Larry-spelen dragit serien i smutsen, och att vissa kanske undviker nyversionen på grund av det.

Leisure Suit Larry-skaparen Al Lowe är orolig för att de senaste spelen, #Magna Cum Laude och #Box Office Bust, har dragit seriens rykte i smutsen. Detta eftersom båda spelen sågades av kritikerna, och han hade inte själv något med dem att göra.

Han tror därför inte att det är omöjligt att vissa spelare undviker den kommande nyversionen av det första Larry-spelet på grund av detta.

– I en viss omfattning har de två spelen förgiftat brunnen. Det är många människor som känner till de här spelen och som inte känner till de äldre spelen som kommer säga "Ja, de spelen sög! Jag tänker inte stödja det här nya projektet!"... och det är tragiskt, säger Al Lowe.

– Å andra sidan tror jag att vi kommer lyckas övertyga folk om att "Testa detta, du kommer att skratta ihjäl dig. Ja, det är sexigt, men det är roligt också. Jag tror att det äntligen finns hopp vid denna långa, brutalt våldsamma horisont om att vi alla kommer att skratta igen, snart.

Om du vill läsa mer om Larry-skaparens syn på serien han var med och skapade så beger du dig hit.

Gillade Myst, fast det var så himmla länge sen man spelade så man minns inte vad det gick ut på. Gillade ju Grim Fandango också, varför kan inte såna klassiker komma till konsoll, visst det blir kanske lite handikappat att peka utan mus, men ändå. 16/05 Gillade aldrig originalen men var inget fan av peka och klicka så jag gav dom väll inte nån tid. Dick finns det ett peka och klicka spel jag kört igenom och tyckte var bra. The Dig hette det 15/05 Är det bara jag eller har Larry 1 redan givits ut i en remake for ett antal år sedan? För övrigt är Larry 1 (textbaserade) ett av de två äventyrsspel jag spelat till slutet. 15/05 Vi minns, Al. Oroa dig inte. 15/05 Har lirat nåt av dom första, och det senaste som kom till ps3 / Xbox och båda hade noll i spelvärde. 15/05 Jag avviker från vad de andra "gamla rävarna" tycker. Jag har bara spelat första spelet. Jag tyckte inte om det. Sedan dess har jag inte gett denna serie en chans eftersom jag inte fann det första underhållande. 15/05 Håller med mrpijey Vi gamla rävar som faktiskt spelat de första spelen ser fram emot denna / dessa remakes med enormt intresse. För självklart så har väl alla gamla gaming rävar “Leisure Suit Larry: 1-2-3-5-6: Collector’s Edition” ståendes i hyllan? Ell... 15/05 Har spelat samtliga spel i serien förutom Shape Up or Slip Out och Love for Sail och visst är ettan rolig men knappast det bästa spelet i serien. Vill minnas att jag tyckte del två var bäst och att del tre kom på en andra plats. 15/05 Enda jag spelat och tyckte var bra är (iaf då) var Leisure Suit Larry på min Amiga500. 15/05 Al Lowe är orolig för att de senaste spelen, Magna Cum Laude och Box Office Bust, har dragit seriens rykte i smutsen http://api.ning.com/files/IX80hLY9jgsszV0Br9W*MYp3aPgjM82nbnoHezDXnNfhIL*IkdcTZDR8fB4iyuzOdaZ-DbS4UpKGMPkUXyOiXnFUHYrJfBb8/homer_simpson... 15/05
Skicka en rättelse