Uppdatering: Blizzard bekräftar att de har en hotfix på väg!

Det buggfria spelet existerar inte, brukar man säga, och det verkar gälla också #Diablo 3. Trots den väl tilltagna utvecklingstiden har spelare hittat en bugg som kan sparka ut spelare från den pågående spelvändan.

Buggen aktiveras om spelaren interagerar med Templar-följeslagaren tidigt i i spelet, skriver Eurogamer. Utrustas Templar med en sköld sparkas spelaren ut och möts av felmeddelandet "Error 3006" när han eller hon försöker logga in igen. Det finns även rapporter om att spelares Battle.net-konton låsts. Uppgifter gör gällande att problemet är knutet till Demon Hunter-klassen.

Ett sätt att undvika problemet tills Blizzard kodar bort buggen är att inte ge Templar-följeslagaren någon utrustning förrän den accepterats som följeslagare.

Något mindre överraskande var att det strax efter relase i natt var svårt att logga in på Battle.net. Många möttes av felmeddelandet "Error 37" och serverstatusen visade idel fullt hus. I nuläget visar diagrammen att spelservrarna rulla på som de ska, medan auktionshusen på sina håll har det svettigare.

Uppdatering:

Blizzard avslöjar att en hotfix för de med Error 3006-problem är på gång.

Serverstatusen klockan 00:41 i natt – fullpackat.

FZ recensionsspelar Diablo 3 för fullt när detta skrivs. Våra första intryck av #Blizzards best läser du senare i dag.

Tack till vante för detta #nyhetstips!
Skulle inte detta spel heta Diablo 3 så skulle alla k*ssa på det :)- 17/05 Tycker dubbelmoralen hos spelare är slående ibland. När Ubisoft vill att du ska vara inloggad för att spela enspelarläge blir det "OMGWTF tänk om det inte fungerar!!??!?!" alt. "JAG BOR I DJUPASTE NORRLANDSSKOGEN MED 22K-MODEM!". När Blizzard gör EXAKT... 16/05 Det är ju konstigt att vi i alla andra brancher förväntar oss att saker fungerar när vi köper dom men inte ska göra det när det kommer till spel. Är det okej att köpa en iPhone men behöva vänta 3 dagar innan du ens kan starta den? 16/05 Av ren nyfikenhet: när tycker du man kan förvänta sig en (nästan) felfri spelupplevelse av ett färdigt spel från det att det släpps ? Angående metacritic.. svårt att ta en sådan site seriöst när en massa sätter helhetsbetyget 0 på ett spel de inte kunna... 15/05 Träskallar som förväntar sig något annat första dagen. 15/05 Det är ju lite på hur man vill spela, springer man bara raka vägen till bossarna, så går det ju snabbare än om man ränner runt å letar loot. 15/05 Sedär! Hmm, det känns rätt kort? =P 15/05 Det finns archivements för att klara act 1, 2, 3 och 4 på en timme vardera :) Så det har blizzard räknat med att man ska kunna. 15/05 Det är faktiskt lite skillnad mellan en bil och ett spel. 15/05 Jo visst kan man tycka det - men Det har inte gått 24 timmar äns...vänta och se så ska du se att allt fixar sig. Att göra spel är inte lika lätt som det var en gång i tiden :P Det viktigaste är att de faktiskt fixar det så fort som det bara går.. börjar... 15/05
Skicka en rättelse