Men det är bara "en liten del" av den kompensation de tidigare Infinity Ward-anställda vill ha, säger deras advokat.

40 tidigare #Infinity Ward-anställda har fått 42 miljoner dollar (~300 miljoner kronor) av #Activision Blizzard i en klumpsumma, som betalning för utvecklingen av det populära krigsspelet Modern Warfare 2. Men det är bara "en liten del" av den kompensation som de tidigare anställda vill ha, säger advokaten Bruce Isaacs.

– Fastän det är en meningsfull betalning är det bara en liten del av vad vi söker i en juridisk process. Det är vansinne att de tvingade oss att vänta, de visste helt uppenbart att de var skyldiga pengarna och detta visar bara att de inte höll kontraktet, säger företrädande advokaten Bruce Isaacs.

I slutändan hoppas hans klienter få ut mellan 75 till 125 miljoner dollar från Activision i uteblivna betalningar.

Fine, bara ni lägger av med häxjakten på judar så är vi alla överens och glada. :) 17/05 Okej, du är bara ute efter att provocera, så jag kommer inte ens bemöta det där tramset om antisemitism. Jag kommer att ignorera dig hädanefter. 16/05 Vad jag snackar om? Det jag menar är att när alla säger att Bobby är girig, har stor näsa, etc - det är stereotypa antisemitiska angrepp. Vanligtvis brukar folk beundra / vara avundsjuka på framgångsrika människor. Men inte här på sajten, nej, det bara... 16/05 En miljon dollar, vad blir det i dagens växelkurs, sju miljoner svenska? Och så lyckas du få en bra ränta från banken, säg 3%... det skulle ge dig 210000kr om året, eller 17500kr i månaden. Visst, du kan leva på det, knappast något du blir fet på däremo... 16/05 Faktumet att du tolkar något här som antisemitiskt motiverat säger mer om dina fördomar om världen än någon annans. 16/05 Verkar som SaraLivblad är ett troll av en udda kaliber som har varit medlem i 4 dagar och bara försvarar Bobby Kotic i en diablo 3 tråd :) genom att kalla alla för judehatare. Tryckte väl på fel reply knapp. 16/05 Det är ingen som kommit med några antisemitiska uttalanden eller någon form av hets mot folkgrupp här, vad jag kan se. Vad snackar du om egentligen? 16/05 Jag trodde jag hade bett er sluta säga att högsta ledningen i Activision är giriga. Bobby Kotick må vara ytterst framgångsrik, men det rättfärdigar inte antisemitiska uttalanden. Varför inte bara säga rakt ut att ni är avundsjuka på honom, istället för... 16/05 Pengar är ju allt... Människan är verkligen en stor idiot.... 16/05 Ge mig en mille pleaze. 16/05
Skicka en rättelse