Kasta ut den ordinarie kalendern, vår nya spelbevakare är allt du behöver.

Våren till ära har FZ:s releaselista fått en välbehövlig vårstädning. Den nya releaselistan behåller sitt grunduppdrag – att sammanfatta vilka spelsläpp som är på gång – men den gör det på ett betydligt snyggare och mer användbart sätt.

FZ:s nystädade releaselista ger dig snabb koll på vilka spel som är på gång.

Förutom en del ögongodis kan du snabbt och enkelt se releasedatumet, bevaka det med ett enkelt klick eller läsa mer om det i vår eminenta speldatabas. Uppe till höger väljer du smidigt vilka plattformar du är intresserad av.

Men nog pratat. Sidan talar för sig själv, så ta en titt!

Måste också vurma för bevaka-funktionen, klicka för att bli underrättad så fort vi skriver om spelet. Smäckert! 20/05 Var bättre koll på det gamla och konstaterade att det nuvarande är ganska värdelöst för att se mer än ett par veckor framåt... vill ju veta vad som kommer i framtiden oxå på ett lätt sätt utan att behöva klicka mig fram i evigheter och med dålig överbli... 20/05 Det ser bra ut! Liten rättighetsbugg i artikeln bara, om man klickar på bilden får man "Du har inte behörighet...". ;) 17/05 Inte mycket Dag 1 köp just nu, förutom Max Payne 16/05 Snyggt, men bökigt. Håller med de som tidigare skrev att en vertikal, mer minimalistisk lista hade varit lättare att få en överskådlig blick över. Nu går det veckovis. Jag vill snabbt kunna se 3-4 månader framöver. Men bra initiativ! 16/05 Jättebra! Och snyggt! Ett par saker dock: -Med så stora bilder blir det en massa scrollande på mindre skärmar. Detta försämras också av den tjocka menyraden överst, vilket gör att det blir väldigt liten yta för spelen. Jag kan till exempel inte se två... 16/05 Fan va bra :D Detta uppskattas! 16/05 Kan hålla med om att det är lite jobbigt att läsa när bilderna är olika stora, borde gå att lägga i en placeholder som rättade till designen lite mer. Sedan så vet jag inte varför Velocity till PS3 har svart bakgrund och gul titeltext. 16/05 ser ut som jag får spara mina pengar till vecka 44, bortsett från diablo 3, som jag nog inte kan låta bli att köpa( även om jag bara är måttligt intresserad).. Agricultural simulator och woodcutter simulator verkar va roligast tills dess ,även om jag... 16/05 Det som jag tycker är mest irriterande med denna design, är att det är svårt att läsa release datumena. Det är mycket skönare att ha en bild till vänster, sedan spelets namn, sedan (möjligen genre) release datum. tex: <Bild> <spel namn> (<genre>) <relea... 16/05
Skicka en rättelse