Flertalet Diablo III-spelare klagar på att deras achievements försvinner – Blizzard undersöker problemet.

Har du problem med att dina hårt förtjänade achievements i #Diablo III mystiskt tycks försvinna? Ja, det tycks i alla fall vara ett stort problem bland många spelare, att döma av #Blizzards officiella Dibbe-forum.

Många spelare säger att deras achievements försvinner eller inte dyker upp, men detta beror enligt utvecklarna på att servarna helt enkelt är överbelastade just nu – och de försäkrar att inga achievements försvunnit för alltid.

– Som ni säkert kan tänka er så är våra servrar för närvarande upptagna med att ta hand om alla nya spelare som kommer in i spelet. Särskilt achievements-servern i synnerhet, vilket kan vara anledningen till varför era achievements inte visas. Det innebär inte att de raderats, utan på att det är en väldigt lång fördröjning i att hämta den datan, säger kvalitetssäkringsanställde "Vasadan".

– Vi jobbar på det.

Ja, för att dom som la ut grejerna på AH loggade ju bara in i spelet och upptäckte att de på något mirakulöst sätt hade fått några väldigt bra grejer i sin stash... nej, de droppade random som de kan göra för vem som helst. 17/05 För vissa väldigt bra grejer kommer BARA dyka upp på AH för riktiga pengar = pay2win. 17/05 Diablo gameplay = klicka snabbt som fan på allt som rör sig. Vet inte om det räddar den undermåliga grafiken och upplösningen. 17/05 Du menar det ser ut som Diablo 2 gjorde på sin tid? :) 17/05 Tappade alla från betan. Trodde den "overachiver" skulle vara kvar faktiskt.. slösa man tid på den 17/05 Sen när bryr man sig om grafik? Bättre att satsa på spelupplevelsen än att behöva krångla med grafiken. Du ser ju BF3.. bra grafik men upplevelsen är åt helvete. Minecraft? Skit grafik men grymt bra! 17/05 Skulle inte direkt vilja påstå att det grafiska i Diablo 3 är "fult". Utveckla ett spel själv om du nu tyckte det tog sådan tid. ;) 17/05 Det ÄR "pay-to-win". Varför? Jo eftersom man kan köpa saker ifrån "auction-house" för riktiga pengar, som ger spelaren fördelar. Visst kan man ju få tag på dessa saker ändå, men hur lång tid tar det? 17/05 När jag säger att grafiken inte spelar nån direkt roll så ska det ändå vara hyfsat så det inte bara ser ut som en massa kludd. 17/05 Förstår inte varför så många ska envisas med att kalla Diablo 3 för pay2win. Visst, man kan köpa grejer i auction house för riktiga pengar, men det är inte saker man inte kan få tag på annars. Det är saker som vem som helst med lite tålamod kan hitta i... 17/05
Skicka en rättelse