Square Enix säger att de hellre fokuserar på nya titlar i den anrika rollspelsserien snarare än gamla framgångar.

I en #Final Fantasy VII-artikel i japanska speltidningen Famitsu (via Gematsu) förklarar Final Fantasy-seriens karaktärsdesigner Tetsuya Nomura att #Square Enix hellre fokuserar på nya FF-lir istället för gamla framgångar.

– Det finns många människor som vill ha en nyversion av Final Fantasy VII. Men nya titlar har företräde. Vi jobbar så hårt vi bara kan med att göra något som kan bli ännu bättre än Final Fantasy VII. Det nya Final Fantasy måste besegra Final Fantasy från det förgångna, säger Tetsuya Nomura.

Det är bara att önska Square Enix lycka till med den uppgiften – det senaste årtiondet har inte varit speciellt lätt, enligt många Final Fantasy-älskare som varit med sedan guldåren på 1990-talet.

Hahaha lycka till med att göra ett spel som överträffar 6:an, 7:an eller 9:an. Jag hade trott på det uttalandet om det inte varit så att spelseriens kvalité sjunkit med åren.. jag har länge och många gånger gått och hoppats på nästa FF-släpp för att se... 19/05 bara jag som tycker ix är bättre? :) gillar faktiskt inte x heller så 7 8 o 9 är de bättre ff enligt mig, kommer inte ihåg hur de äldre var (1-3), kanske borde spela om dem haha. väntar med spänning på xiii versus faktiskt! 18/05 aaawwhhh GOD DAMMIT! -_- 18/05 Jag vill hellre se en remake på Chrono Trigger :) 18/05 Det dom kan göra dock är kanske någon helt ny FF7 (igen) eftersom MAN tycker om det oftast. Varför ska man envisas med att gå i kära när man kan gå på en väg som leder till något bra :). Final fantasy 15 behöver en så där tidsmätare, DU ska INTE BARA... 17/05 Fram till FF-X så blev det bara sämre med FF serien. 17/05 Jag VILL att dom gör det. Visserligen hoppas jag på antigen stumt som i 7an eller att man har möjligheten till japanskt tal. Men jag ser inget fel eller varför det inte skulle bli bra? Jag vill ha ett av de bästa spelen jag spelat i mitt liv i en Remake... 17/05 Ni hade inte gillat en remake utav Final Fantasy VII ändå. Jag vet om jag inte hade gjort det. Jag gillar alla pre-rendered bakgrunder i spelet, jag gillar ljudet och musiken i FFVII som är lite mer oslipade eftersom de är på PS1, jag gillar att ingen... 17/05 FF13 Sög! FF13-2 Sög precis lika mycket. 17/05 Alla nya FF spel är helt jävla tråkiga. 17/05
Skicka en rättelse