Spoilervarning utfärdas. Kommer du ihåg den hemliga ko-nivån i Diablo 2? Dess motsvarighet är inte längre lika hemlig.

Nu har #Diablo III funnits ute några dagar, spelare har nått Infernonivån, ja, av dem som kunnat spela hela tiden vilket kanske inte helt varit fallet på grund av servertrassel. Nu har ett dedikerat gäng spelare även funnit spelets hemliga nivå, och läs inte vidare om du vill leta efter allting helt själv.

Spoilervarning:

Det är användaren Zerofire och hans vänner som på officiella Battle.Net-forumet delvis berättat hur de gått till väga. De röjer att du behöver finna receptet till ett visst föremål, och däri finna de ingredienser som behövs för att bygga detta föremål. Vad de däremot inte röjer är var du använder föremålet för att skapa en portal till den hemliga platsen, den hemliga platsen som visas upp nedan. Vill du ha alla detaljer rekommenderas som sagt gängets forumtråd.

Välkommen till Whimsyshire:

Motsvarigheten i Diablo 2 – Secret Cow Level.

(Bildtext: Ett tag efter spelets tillkännagivande blev vissa fans irriterade över att det verkade så ljust och glatt enligt dem, och således blev rubrikbilden ett photoshoppat skämt, samt att du säkert kan dra vissa paralleler från den nya hemliga nivån)

Som sagt, Ok. Smaken är som baken. 20/05 Jag håller inte med dig. 20/05 Ja du, syftar du på "estetiken", roligt ordval, då det är direkt kopplat till "skönhet", vilket iofs kan vara olika för olika men är oftast kopplat till något vackert, till exempel ett dagregn en tidigt morgon. Men den är rätt dyster i Diablo 3 om man... 20/05 Om du läser alla inlägg så förstår du att det inte är ljusstyrkan jag snackar om. Den spelar ju ingen roll, bara dra ner gamman tills skärmen är kolsvart så har du det mörkaste Diablot oavsett om det är 1an, 2an eller 3an i ljusstyrka mätt. Nej du, gå... 20/05 Ok, va bra då. 20/05 Det är ingen som minns fel 19/05 Tror ni glömmer bort lite hur det verkligen var/är. Diablo 1 http://1.bp.blogspot.com/-JWnhr1Ro1LI/T2JS0cAr1TI/AAAAAAAAA-k/6zer3n__U58/s1600/Diablo+overlord.jpg http://ichorid.files.wordpress.com/2010/10/diablo1.jpg?w=600&h=450 Diablo 2 http://www.freew... 19/05 Håller med dig där. d2 var på gränsen för ljust och 'snällt', iaf om man jämför med d1. d2 kompenserade dock med en väldigt intressant story och en allmänt drivande och inspirerande atmosfär. d3 har tyvärr inget utav detta, utan faller på samtliga punkt... 19/05 Tror jag inte han gjort ... men han passar på att ta upp nåt som är så förbannat sant att man önskar diablo3s art-team får sparken omgående. Tog upp detta tidigare och ångrar att jag inte använde mig av dessa bilder för att tydliggöra för de som helt... 18/05 Skönaste är ju mobben där inne som har undertexten "Be carefull what you wish for". Eller att teddybjörnare är "beasts" :D Till de som klagar på att det är ljust och färglatt, hela spelet dvs. Spela igenom akterna, ni kommer hitta en hel del ställen som... 18/05
Skicka en rättelse