För att fira ett av årets allra hetaste spelsläpp har FZ haft extra fokus på Diablo III – läs vår sammanfattning och kolla så du inte missat något!

Du vet väl att det är bra att ta pauser från #Diablo III-köttandet ibland, och vad är väl då bättre än att surfa in på din favoritspelsajt och läsa mer om #Blizzards demoniska återkomst? Ifall du råkat missa några av våra Diablo III-nyheter de senaste dagarna har vi sammanställt allt det viktigaste i en lista här nedanför.

Glöm inte heller att besöka vår specialsajt om Diablo III – där finns Diablo-nyheter utav bara helvete!

introduktion

FZ Play – historien om Diablo-serien!

Blizzards nybörjarintroduktion till Diablo III

FZ:s snabbstartguide till hur du kommer igång fort med Diablo III

Bjud med dina vänner till helvetet

Om lanseringen

Bobby Kotick tror på nytt förbokningsrekord för Blizzard...

...och får RÄTT!

Brittisk butikschef säger att film- och musikbranschen kan lära sig något av Diablo III-lanseringen

Snabb Dibbe-lirare klarar spelet på under 13 timmar

Om serverstrulet och de ökända felmeddelandena

FZ-guiden till Diablo III:s felmeddelanden

Blizzard jobbar på hotfix för spelförstörande bugg

Försvunna achievements? Oroa dig inte!

Världens mest frustrerade Diablo III-spelare?

Om auktionshuset

Blizzard om varför de vill tjäna pengar på auktionshuset

Fansen får ursäkt för allt strul, auktionshuset försenas

Recensioner & artiklar

Första delen av Diablo III-recensionen – del två kommer på fredag!

FZ intervjuar Blizzard om de fenomenala mellansekvenserna

Annat smått och gott

Fredags-quizzen om Diablo III

Se den tecknade Diablo III-filmen hos FZ!

De lyckliga vinnarna i FZ:s Diablo III-tävling

Diablo III kunde ha skrotat det traditionella kameraupplägget

Ovanstående var ett axplock av de senaste dagarnas hetaste och mest intressanta nyheter kring Diablo III. Glöm inte att fortsätta kolla in FZ så ofta du bara kan, för det kommer alltid mera!

Borde ju fan ha ett offlineläge för folk som vill ta med datorn och spela lite i sommarstugan på semestern eller liknande. 18/05 Jag är beredd att hålla med om det sista. Att kräva inloggning för att man ens ska kunna spela single player, och att folk inte ens kan göra det om Bnet är nere, samt att man inte kan döpa sin karaktär till CuntFuck McGee om man ändå bara vill spela sjä... 18/05 tyckte också diablo 3 verkade tråkigt tills man hade spelat en 20 minuter då ville man fan inte sluta spela sen :) på act 3 nu :D 18/05 Jag vet att Diablo 3 är ett av 2000-talets största spelsläpp och att många FZ läsare gärna läser om spelet. Men för oss som inte spelar det...snääälla skriva lite mer om andra spel också :P :P :P 18/05 Är typ den enda i min kompiskrets som inte har köpt det, trots att jag var D2 knarkare av rang. Testade betan och fick ingen direkt "wow jag måste ha detta nu" känsla. Kommer plocka upp det för en billigare peng senare :) 18/05 Det handlar inte bara om försäljningssiffror. Det jag syftade till är hur det täcks av spelmedian. 18/05 Ett av de största? Diablo 3 lär väl sälja 2-3 miljoner som mest. 18/05 Vad tkr folk här om d3 egentligen? Själv känner jag mig som en chineese farmer när jag testlirade. Inte min köttbit 17/05 Trist att du känner så crozz :P Vad det gäller auktionerna så borde du veta om du är ett fan av Diabloserien att när man spelar diablo 2 över bnet så blir man konstant bombaderad av 3:e partens säljare. Fruktansvärt irriterande! På detta sätt så slipper... 17/05 Vet inte vad ni täcker, möjligen täcker ni över hur sanslöst uselt spelet är. Det verkar helt klart gjort för ADHD-barn... otroligt barnslig, tecknad-look grafik, överdrivet färglada explosioner som bombarderar skärmen, ett auktionssystem för att råna... 17/05
Skicka en rättelse