Redan igår drog stresstestet fram till och med tisdag igång. Är du sugen på lite peka-klicka-och-döda-röj?

Det kan hända att det senaste tiden varit mycket tal om en viss gigantisk actionslashare, men det är trots inte allt på marknaden. #Torchlight II har nu under helgen ett stresstest igång, där vem som helst kan registrera sig och prova på spelet från och med igår 20:00 till och med tisdag kväll 20:00. Däremot är det inte säkert att alla som registerar sig får pröva på, men om du registrerat tidigare är chansen att du fått en nyckel stor och därmed bör du kolla in din mail.

Med stresstest vill de helt enkelt att så många som möjligt ska prova på spelet för att de ska se hur servrarna beter sig vid maximal påfrestning. Kanske, kanske funkar det bättre än för konkurrenten, men i vilket fall är det bara att bege dig till spelets officiella sajt och registrera dig.

Om du skulle prova på, delge oss oerhört gärna dina synpunkter på #Runic Games stundande titel.

Ska bli intressant o se ifall det är så bra som alla säger eller om det är en anti d3 våg, 26/05 Har även jag förköpt detta, man fick t.o.m. ettan som en bonus genom steam. Detta är överlägset bättre än D3, bara betan får mig att vilja nöta detta och lägga D3 på hyllan. Känner sig nästan smutsig att detta kostar €18 medans D3 kostar 450kr... Nej... 25/05 Fick en nyckel och fan vad mkt roligare det är än D3. (Körde D3-Betan) Glad att mitt D3-köp inte gick igenom på banken. Klart bättre story/manus och minst lika skön känsla. Kört som caster nu och tycker det är grymt kul. Länge sedan man fastnade 1 dag... 21/05 Ypperligt roligt spel, "lirat ut" betan som Engineer änsålänge och kan verkligen rekommendera spelet till alla som gillar dungeoncrawlers.. riktigt riktigt underhållande, mitt D3 kommer imorrn eller tisdag, känns bra att få ha testat betan av Torchlight... 20/05 Fick min nyckel i morse, har fått ihop 3-4 timmar och kastat pengar på ett förköp, ser väldigt mycket fram emot detta :) / LordDaimos 20/05 Samma här. Känns som en mer polerad version av ettan, kommer att bli många roliga timmar i coop med brorsan :) Det är ju omöjligt att inte ställa det mot Diablo III, men har svårt att säga vilket som är det bättre. De är båda väldigt trevliga på sina... 20/05 fick en nyckel redan i fredags och tanka hem det, än så länge faller det i smaken! funkar väldigt bra på min gammla laptop som har ett intel serie 4 GMA eller vad tusan det nu heter, orkar inte kolla ;D 20/05 Japp, registrerade igår och fick en nyckel nyssens. Laddar hem klienten atm =) 20/05 Yes! Jag fick inviten idag . Registrerade mig igår för en nyckel och fick den idag. Någon fler som fått? Bara spelat 2-3h men är klart vad jag förväntat mig och har galet roligt och jämfört med Diablo 3 så får jag faktiskt spela "själv" :) Roligt att... 20/05 Om någon vänlig själ har en extra nyckel så vore jag en glad en. 19/05
Skicka en rättelse