Tropico-utvecklarna testar på ett gangsterspel i 1920-talets Atlantic City.

I höst släpper #Tropico-utvecklarna #Haemimont strategirollspelet #Omerta: City of Gangsters till pc och Xbox 360. Det utspelar sig i 1920-talets Atlantic City, där du startar från scratch med att bygga upp ditt kriminella imperium.

Du kommer att få uppleva alltifrån fängelserymningar till lönnmord och bankrån, och själva striderna blir turordningsbaserade sådana. Medan du väntar kan du alltid spana in teasern som släpptes tidigare i våras.

Jag tror det är Gangsters: organized crime du menar? :) 21/05 Jag kommenterar aldrig, men en sån kommentar får mig att reagera. Tror du seriöst att spelet ens är nära färdigt? När man släpper en teaser till ett spel så kan det vara allt från 6 månader till 18 månader innan spelet släpps. Detta är ju bara för att... 21/05 minns att det fanns ett pc spel jag lira till pc för ett par år sedan där man var en mafia ledare och man starta med ett kontor och sedan expandera genom att köpa upp affärer hyra folk och göra uppdrag. minns inte vad det heter var sjukt kul dock hoppas... 21/05 Tror att det kan vara ett sjukt bra tidsfördriv men inte som ett riktigt sitta-uppe-hela-natten spel, värt att ta en titt på dock 21/05 Strategirollspel, kanske lite likt gamla X-Com? :) 20/05 Sen tropico 4 kommer jag aldrig köpa ett lir mer från dessa giriga och extremt lata utvecklarna. Mer abandonware. Ett exempel var tre byggnader som folk efter ett litet tag hittade i spelet, de fanns inte med i de vanliga byggmenyerna. Men de hade hotke... 20/05 Wow fan vad mäktigt har väntat på nåt sånt här länge sedan "Gangsters: organized crime" gimme gimme :-P 20/05 Så klart det är någons slags alpha, jag menar annar skulle det ju släppas snart isåfall och det verkar inte släppas på ett tag. En sån här tidigt video kan man inte klaga nått på utan man ska vara glad att man ens fått se något från spelet tycker jag 20/05 Fan, var en del skavanker bara i den korta videon. Saker som: - Fotgängare som går rakt igenom varandra (ingen collision) - Bankrånare som flyter ovan mark (se skuggornas och fötternas avstånd från varann) - Väldigt mekaniska animationer som gick mellan... 20/05 Fick mig bara längta mer efter Boardwalk Empire säsong 3. :-( Men detta spel kan verkligen bli något, verkar riktigt härligt. 20/05
Skicka en rättelse