Det var inte bara EA:s Medal of Honor-krig som visade upp sig under fotbollsfinalen – även värsta konkurrenten ville ha en del av rampljuset.

Det var inte bara #Electronic Arts #Medal of Honor: Warfighter som visades upp under helgens Champions League-final – även #Call of Duty: Black Ops II ville ha en bit av uppmärksamhetskakan. Den "nya" BLOPSII-videon är visserligen den tidigare reveal-trailern igen, om än med ett par nya scener.

Call of Duty: Black Ops II släpps i mitten av november till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Trots att det blir samma spelmotor som så många gånger förr så förväntas BLOPSII slå nya rekord i höst.

Jag fick magsår då dom sa att Blops2 kommer köra med samma motor igen, tror jag skippar denna titel med, väntar tills någon av utvecklarna kommer med ny fräsh motor och design/titel :) 21/05 Känner mig hånad och provocerad på ett nedvärderat sätt av den som lägger upp artikeln varje gång det hypas nya generationens CoD... 21/05 The future is black! nej tack, denna trailer var inte bättre än den förra. 21/05 Oh jag vill också ha en direkt remake av CoD2! Allt som behövs är bara uppdaterad grafik, snyggt så ögat smälter, sen behöver jag aldrig mer ett FPS spel...aldrig 21/05 Men Activision/treyarch, visa lite fullHD PC gameplay istället för denna x360 mossgrafik. 21/05 dedikerade servrar är ok för min del, sålänge som dom inte går att administrera, och har autodetect för antalet spelare som hårdvaran klarar av, annars blir det som bf3 , med ryska 233mhz mmx som kör 64player, när det egentligen kräver fyra 16kärniga... 21/05 När jag ser detta tänker jag: Futuristiskt MW2 med dedikerade servrar. 21/05 Jag är ledsen FZ men jag klarar inte fler mainstream FPS titlar som matas ner i min hals. Jag är burned out på uppföljare och tvångstyrd underhållning. Ge mig Arma 3 eller nån ting där jag kan få tänka själv! *Återvänder till EVE* 21/05 Såg mer ut som ''playstation 2 gameplay'' 21/05 Om man nu ska göra ett "nytt" spel fast med samma grafikmotor som det "gamla" så förväntas ju att innehållet är 1000 gånger bättre än förra så man inte tänker på grafiken. Även om spelet ser helt okej ut så är ju frostbite2 motorn bättre och sen komemr... 21/05
Skicka en rättelse