Enligt utvecklarna finns det fortfarande 3-4 hemligheter som spelarna inte hittat – vad väntar du på!?

Har du lirat väl omtyckta #Batman: Arkham City och trodde att du hittat allt? I sådana fall är det dags att tänka om, för utvecklarna #Rocksteady avslöjar vid Kapow! Comic Con att det fortfarande återstår outforskade områden i deras senaste Batman-titel.

– Det finns fortfarande tre eller fyra grejer folk inte har sett – några av dem väldigt subtila saker. Det fanns en vi hade direkt i en av de första demo-versionerna vi gjorde som ingen hittat – den finns där om du tittar tillräckligt noggrant, säger Batman: Arkham City-regissören Sefton Hill.

Samtidigt som vissa mysterier återstår blev utvecklarna imponerade över hur snabbt fansen avslöjade andra hemligheter.

– Några av dem som vi inkluderade som var riktigt obskyra hittades inom en vecka [som Scarecrow-koden]. Vi trodde inte att någon skulle lösa det, men det tog bara två dar för folk.

Har du fortfarande inte stiftat bekantskap med Läderlappens senaste? FZ rekommenderar i sådana fall att du gör det. I höst släpps en Game of the Year-utgåva till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

Arkham Asylum var ett givet köp, men har avvaktat lite med det här. Måste man köra Windows live för att kunna spela det på PC? Börjar direct X 11 vara tillfixat som det inte var vid release? 22/05 Oj, blev de av med sitt spel? Bäst att lämna tillbaka det då så att de vet var de har sitt spel när de vill spela det... (om du nu missade ironin så är en kopia inte stöld, Inte ens enligt svensk lag. Lär dig skillnaden mellan en fysisk produkt och en... 22/05 Orka... när SP storyn var slut har jag inte återvänt. De borde designat spelet bättre så storyn inte tog slut när det var en massa små saker kvar. Jag är ingen spelare som har lust att springa/flyga runt och samla på saker när det finns en spännande sto... 22/05 Piratar man Batman är man ju pinsam 22/05 Jo har redan fått 10 minus. Så det är svårt att föra en seriös debatt om pirat spelandet. O anser att endast de som betalat har rätt till suport o att ha en åsikt av värde om spelet. Men Batman AC är ett suveränt spel samt så billigt att pirata känns... 21/05 Lol xD "Och smockorna skola ligga i luften som en tjock dimma" (Uppenbarelsen kapitel 3, sidan 6) 21/05 Upp till var och en såklart men det är ett galet solitt spel lätt värt att plocka upp :) 21/05 Det finns dock folk som tagit platinum-trofén på PS3 vilket innebär att de tagit alla andra troféer. 21/05 när harley är ute på bärsärkagång igen kommer jag tillbaks också och då blire fan att täcka hela staden i explosive gel 21/05 Skippade denna titel. 21/05
Skicka en rättelse