"Om du har 32-bit är det ett utmärkt tillfälle att uppgradera till Windows 8", säger Dice.

Inte tagit steget från ett 32-bits-operativsystem till ett 64-bits ännu? I sådana fall kan det vara läge att fundera på att uppgradera. #Dice-anställde renderingsarkitekten Johan Andersson säger att företaget redan nästa år släpper pc-spel baserade på Frostbite-motorn, som kommer att behöva 64-bit för att köras.

– Vi kommer ha Frostbite-drivna spel 2013 som kommer _kräva_ ett 64-bit-OS. Om du har 32-bit är det ett utmärkt tillfälle att uppgradera till Windows 8, säger Johan Andersson.

Det är med andra ord inte helt otänkbart att nästa spel i #Battlefield-serien kommer att kräva en 64-bitsburk, och även om du inte gillar soldatkrig så drivs även andra framtida EA-titlar som #Command & Conquer: Generals 2 av motorn.

Av just den enkla anledningen till att hela systemet hänger sig med det kortet :) Sen att Dice ligger under EA's utvecklarträd är inte jag heller särskilt lycklig över, känns som att dom inte borde förnya sitt kontrakt nästa chans dom får. I vilket fall... 29/05 Jag tror inte det är Nvidias fel. Ett flertal olika Nvidia kort kraschar med Bf3, dom har släppt flera nya rutiner sen bf3 releasen. Jag kan självklart inte säga "det är Dice fel" och vara helt säker på att Nvidia inte har någonting med saken att göra.... 23/05 Menade faktiskt inte bara spel här, alla program som släpps nu 2012 borde vara 64bit.. känns så jävla sugigt när man ser NYA spel som släpper sina spel i 32 bit.. då känner man bara att man har blivit lurad på pengar. Det är som att ha en skitsnabb spor... 23/05 Låter ju mer som ett problem hos Nvidia. Dumt att dömma en utvecklare för att Nvidia/Msi/Andra underleverantörer av kortet satt det på för låg volt för klocken. Självklart krashar det. Den fix som Dice släppt är med stor sannolikhet ett fps-tak lägre... 23/05 Håller med, det var verkligen på tiden. Hoppas fler hakar på. Det är 2012 e. Kr. och det är hög tid att gå vidare i utvecklingen och ej dröja kvar i gammaldags spelteknik... http://www.figure.fm/cgm/ecommerce/figure/images/large/8494bc86c7ba3bf1e0382a69... 23/05 Bara tio år sent! 22/05 Jo det är klart men det är väl knappast en spel duglig dator man får för 3k? Fast ja du sa ju även över nu men jag ska inte sitta o kasta skit nu är inte heller speciellt bra på datorer. Menar om man går till affären köper en dator för 3-4k hur länge... 22/05 Varför sitter vissa kvar med 32bits OS? Brist på pengar och kunnande är väl dom vanligaste orsakerna, men liksom allt annat så går utvecklingen vidare oavsett vad vissa envist "tycker" och "tänker". Framtiden -----> Obönhörligen. 22/05 Minns att de största gaphalsarna var de med GeForce 4-kort, på grund av avsaknaden av pixel shader 1.4 gick det inte att köra BF2 alls fast man hade ett kort som i övrigt var kraftigt. 22/05 Det förväntar jag mig! :) Hoppas bara det inte redan är dags för BF4 utan bara en uppgradering av motorn inför andra spel där Frostbite används. 22/05
Skicka en rättelse