Klicka dig in i isometriska Facebook-upplevelsen Ghost Recon Commander från mannen som skapade binär actionmagi i och med bland annat Doom och Quake.

Om ditt liv kretsar kring att mannen bakom legender som #Doom och #Quake för alltid kommer fokusera på dylika hardcoreupplevelser bör du sluta läsa nu. Plötslig barndomsdöd må infinna sig. John Romeros casual-studio #Loot Drop har nu fått ut en färsk titel på marknaden, Facebook-titeln #Ghost Recon Commander som kort och gott är en isometrisk spinoff på varumärket.

Det är actionstrategi där du samlar prylar, vapen, spelar återspelbara uppdrag själv samt asynkront multiplayer, och låser upp prylar till #Ghost Recon: Future Soldier samt #Ghost Recon Online. #Ubisoft, utgivaren, har ett bra tag satsat hårt på sociala applikationer/titlar i samband med vissa släpp – inte minst när det kommer till #Assassin's Creed, vilket innebär att vi inte blir förvånade.

Så, klicka dig in till spelet och klicka på.

Förvänta dig även vår recension av Future Soldier inom kort.

Tror faktiskt att det var Romero som anställde Carmack innan de bildade id. Romero (Som både programmerade, designade och var PR-maskin) var faktiskt en väldigt stor drivkraft bakom Doom och Quake. Carmack kan vi tacka för tekniken, men han hade inte... 23/05 Av en ren slump så får jag för mig att kolla min mail efter denna artikel, surfar in och ser att jag har ett mail från 17e april som innehåller en serial till ghost recon online :D Bör nog kolla mailen oftare Bara en stund senare efter jag postade så... 22/05 John romero, hade han verkligen så stor del i Quake och Doom ? För man såg ju hur duktig John Romero var när han gjorde Daikatana på egen hand, ett mycket bra spel ;) Utan John Carmack medflera så hade ju även Doom och Quake vart en katastrof, John Rome... 22/05 Haha testa spela valfritt spel som du gillade för 15 år sedan (och som du såklart inte spelat sedan dess) så får du se vad det uttrycket innebär ;) 22/05 Plötslig barndomsdöd? Det heter "plötslig spädbarnsdöd", såvida detta inte var ett försök att mynta ett helt nytt uttryck. 22/05 detta sög ju nåt så fruktansvärt mycket att jag fick ont i huvudet av att spela det... 22/05 "John Romeros casual-studio Loot Drop har nu fått ut en färsk titel ..." Loot drop? Det är sååå 90-tal. Nu är det Loot Squirt som gäller. ;) 22/05 What? Quake "o-hardcore"? Visst, singleplayern är inte särskilt mycket att hänga i granen och personligen har jag bara spelat igenom Quake en enda gång. Men dom senaste 15 åren så har jag spelat Quake/QuakeWorld online och mer hardcore än så blir det... 22/05 Sjukt vad o-hardcore Doom och Quake känns idag ändå. Hitta färgad nyckel till färgad dörr, sikta, och skjut. Är typ mindre komplicerat än saker man hittar på teagames.com.... Aldrig uppskattat något ifrån Romero TÖ BÄ HÖNEST. Gaming började inte bli bra... 22/05 Tråkigt! 22/05
Skicka en rättelse