En trea i svenska Avalanche Studios hyllade actionkavalkad är ännu inte tillkännagiven, men det hindrar inte utgivaren från att tänka långsiktigt.

Svenska #Avalanche Studios må vara mest kända för spelserien #Just Cause, där dess andra spel #Just Cause 2 (bilden) rönte seriösa framgångar bland spelare och recensenter världen över. En uppföljare är förväntad (cash is king), men än så länge har ingenting tillkännagivits. Däremot har nu utgivaren #Square Enix roffat åt sig domäner för en fjärde del i serien, vilket Fusible snappade upp från att hålla koll på Corporation Service Company (sköter varumärkesskydd på internet).

Inte minst hos oss är det efterlängtat, med tanke på att andra spelet i serien fick en FZ-fyra med motiveringar som undertecknad fabulöst tolkar som att det är resan som är målet med resan. Vi hoppas att något läckert röjs under E3 som går av stapeln om cirka två veckor.

Hoppas på ett utannonserande! :) 23/05 Ja, men bolagen har större möjligheter i dag att tvinga till sig domäner som de har rättigheter till via trademark/copyright. När det gäller JC2 så används justcause.com som hemsida (justcause.com är alltså inte för första spelet). Kollade justcause2.co... 22/05 Får vem som helst köpa upp namn? Köpa upp just cause 5 så kanske inom några år kan man pressa dem på pengar? 22/05 Just cause 2 var mycket bra önskar bara det fanns mer varierande uppdrag som utnyttjade hela den stora kartan Inte bara upprepningar av race osv 22/05 Missade helt att säga att det rörde sig om det första spelet och inte det andra. Det är alltså första spelet jag avser, pc versionen av det spelet var inte samma som Xbox 360 utan de använde sig av Xbox och PS2 versionen istället. 22/05 Längtar efter ett nyt Just Cause 22/05 På vilket sätt är Just Cause 2 till Xbox360 annorlunda mot PC-versionen? Förutom att PC-versionen är snyggare och att du kan modda sönder det om du vill? Det är två ganska uppenbara saker som varför de inte kommer med till båda platformarna Hursomhelst... 22/05 Kört demot på Just Cause 2 på konsol och även kört trial versionen av spelet på Onlive. Äger båda spelen men har nog inte ens tagit bort plasten från dom. Inte för att det verkar vara några dåliga spel (grymt besviken dock på att pc versionen inte var... 22/05 Jag hoppas Just Cause 3 är under produktion och att vi snart kommer få se spelet och sen en release under 2013. Möjligen har Square gillat vad de sett och inser att det är lika bra att reservera JC4. 22/05 Schysst anledning 4. Öhm, översättningar är inte min starka sida. :,( 22/05
Skicka en rättelse