Är du sugen på att prova på World of Tanks-skaparnas flygplansupplevelse? Sök dig då till den stundande stängda betan.

#Wargaming låter meddela att #World of Warplanes tar sig in i stängd beta 31 maj, och för dig som är intresserad bör du ansöka till den. Än så länge har några hundratusentals ansökt, och vi skulle inte bli förvånade om det blir en stor mängd som blir antagna.

Annars kan du alltid vänta på den förväntade öppna betan, alternativt vänta tills fullversionen av spelet släppts. Liksom med #World of Tanks har spelet säkerligen goda möjligheter att nå ut till en grupp människor som diggar den arkadiga formen av krigsföring – denna gång i luften.

Jo, det gjorde CS också... Folk verkar vilja ha det enkelt och enformigt 23/05 P2W indeed, och de ryska stridsvagnarna är bättre än alla andras. Biased much Russian devs? 23/05 Jo, det är sant, men det verkar ju gå hem:) 23/05 Well, tänkte mer på att WoT är så enformigt och outvecklat. Inte för att WG behöver göra så mycket iom att 99% av spelarna är nöjda om dom får nya tanks att grinda. 7.4 är tänkt att innehålla saker som var planerat i betan vilket säger en del på deras... 23/05 Nåja, WoT är inte världens hit, för mig lutar det mer åt P2W håller (eller hur det nu stavas) Gillar definitivt inte att det är ryssar som har utvecklat det. Och mer än hälften av dom miljonerna är P12 från ryssland... 23/05 Vilket annat fiasko syftar du på? Inte world of tanks som har över 18 miljoner spelare antar jag? Det skulle vara väldigt blåst, om det är vad du menar. http://ve3d.ign.com/articles/news/63386/World-Of-Tanks-Now-Has-18-Million-Players 23/05 Ännu ett WG fiasko? 23/05 Det här kan bli bra, inga buskar att gömma sig i som i world of tanks, och man lär ju inte få några stillasittande mål. Nu är det väl dags att börja kolla upp joysticks då;) 23/05 Detta är bättre än World of Planes, IMO. Hoppas bara dom uppdaterar till experince-system innan betan drar igång. (har alpha acess till WoWP, och CBT till WoP :P) WoWP är mycket arkadisk, och WoP är mycket mer simulatorisk 23/05 Kan varmt rekommendera detta spelet till dom som gillar combat air sims. 23/05
Skicka en rättelse