Tre miljoner kopior skeppade – och det innan pc-versionen ens nått ut till marknaden.

#Rockstar Games hypade tredje del i Max Payne-serien – #Max Payne 3 – har sedan spelets släpp förra veckan fått en fantastisk start. Det är Take 2:s finansrapport som röjer att spelet redan skeppats i hela tre miljoner upplagor, och detta gäller endast konsolutgåvorna i och med att pc-versionen inte släpps förrän första juni.

När Johan Martinsson provade på spelet belönades spelet med tre av fem FZ-logotyper, med motiveringar i stil med att Max lämnat sina mörka monologer till förmån för action-oneliners, men att det samtidigt är en grym actionupplevelse. Hur intresserad är du av Max äventyr?

finns ju inget direkt svar på det där "egentligen". men ja, min åsikt är att det känns bättre med en dosa helt enkelt. jag har alltid lirat GTA på konsol först eftersom det är där det kommer ut först jämt och jag vill alltid lira dom så fort releasen... 29/05 En nyfiken fråga: Varför skall man spela GTA på konsol först? Att spela i soffan framför TV kan man göra med PCn också, det går alldeles utmärkt att koppla datorn till storbild och det finns handkontroller att köpa till PCn om man vill spela med det ist... 29/05 För att man kan ha lite saker från det spelet i GTA V sen, och GTA skall alltid avnjutas på konsoll först! Sen när man blir moddkåt så skaffar man det till PC också! 29/05 lirat några timmar nu...kul som fan men svårt :) känns som en interaktiv action film, animationerna är bland det bästa jag sett i ett spel 27/05 Om smör står framme i solsken så smälter det... Det är det man menar med uttrycket (från början iaf, nu för tiden verkar alla ha en egen variant på det, men ingen tänker på vad det egentligen betyder och använder det på fel sätt). 26/05 tänk om någon av er visste att piratkopieringen på konsol är otroligt liten och begränsad i förhållande till pc 24/05 Ja jo jag har fördomar så det står härliga till. Men E-sport sammanhang på konsol (förutom Halo) är typ bara COD där alla springer ut, campar i ett hörn med 999 999 999 perks som gör att de blir gud. Jämför det med COD på dator, movement, strafe jumps... 24/05 Det jag saknar mest sen jag blev "dator lös" är starcraft 2, ventrilo sessioner med polarna, CS och även möjligheten att spela mmorpgs. Diablo är man väldigt sugen på.. Men ps3 är jävligt kul det med, demons souls, god of war, fifa/nhl osv. I framtiden... 24/05 Skulle vara kul att se achivements per person i genomsnipp på pc vs 360 i spel som är bra till både PC och konsoll, tex Skyrim eller Max Payne 3 om några månader, så man får lite mer hård data om PC-spelare faktiskt är mer "elite" än konsoll-spelare ell... 24/05 Fördomar much? Turneringar i Halo är precis lika competetive som turneringar i Starcraft. Jag spelar på alla konsoler + PC. Ett bra spel är ett bra spel, oavsett plattform. 24/05
Skicka en rättelse