Lanseringen flyttas fram två veckor – av "marknadsskäl", enligt Funcom.

Norskutvecklade onlinerollspelet #The Secret World försenas med två veckor, meddelar #Funcom. Det är "marknadsskäl" som är anledningen, eftersom den 3 juli bedöms som ett bättre lanseringsdatum jämfört med den 19 juni.

De återstående beta-helgerna äger rum mellan den 15-17 juni och den 22-24. Den senare innehåller pvp-strider, för den som går igång på sånt.

Mannen bakom The Secret World är ingen mindre än livs levande äventyrsspelslegenden Ragnar Tørnquist. Gillar du inte Ragnar så behöver du definitivt gå och omvärdera dina livsprioriteringar – att spela #The Longest Journey vore en bra start.

Det här är ju ett mer "vuxet" MMO som inte passar alla. Visst, det finns uppenbara brister, och mycket känns fem år gammalt; men det har ngt som vill mig känna att jag vill lira lite till. Varje gång jag slutat betan känner jag att det finns ngt som får... 27/05 Bättre i slutändan -- fler kunder! 26/05 håller inte med om mycket av det ni 2 säger, age of conan är ett väldigt bra spel, pvp i conan är bra, finns massor av spelare som sysslar med det, dock så är det imo i pve som spelet glänser och jag hoppas det även är så i tsw, hoppas även på att insta... 26/05 Kan bara hålla med, har lirat betan i tsw och "känner igen" funcom hands i detta samt efter 3,5år i aoc. Buggigt och inte färdigt och med extremt dålig kommunikation med kunderna. Sedan prioriterar dom inte buggfixar först utan det viktiga är kortsiktig... 26/05 Samma här, fick väldigt mycket Vampire känsla när jag spelade. 26/05 Ja jag hoppas och kan nog tänka mig att man har lagt mest energi på att ge spelet djup och innehåll med tanke på att Ragnar Tørnquist är ett plakatnamn för SW. Hans närvaro kändes förresten ganska tydligt, fick en hel del Dreamfallvibbar när jag spelade... 26/05 Spelade age of conan i fler år, även om spelet var bra så sög funcom på att kommunicera med sina spelare och förstörde på så sätt spelet mer och mer för varje dag som gick. Jag kommer inte hoppa på funcom-tåget igen. 26/05 tsw behöver ett år till av utveckling. funcom lär sig aldrig... 26/05 Har varit sugen på detta länge...och efter beta helgerna så är inget förändrat. :) Men det blir nog inte lätt för något kommande MMO att slåss mot GW2. 25/05 3e juli är inte lika bra datum imo...om GW2 ryktet stämmer och det släpps 28e juni :P Anyway, rätt bra spel. Jag blev besviken på chattsystemet som känns mycket krångligare än det ska behöva vara i ett mmo samt hur tråkig beta communityn har varit den... 25/05
Skicka en rättelse