Det är få spelare som påstår sig ha fått sina Diablo III-konton hackade, enligt utvecklarna själva.

Enligt #Blizzard är det väldigt få #Diablo III-spelare som rapporterar att de fått sina konton länsade. Överallt på nätet florerar uppgifter om spelare vars konton påstås vara hackade, men enligt utvecklarna har inga fall av regelrätta hacks ännu kunnat bekräftas.

De spelare som fått sina konton kapade har drabbats på "traditionell" väg med folk som kommit över användarnamn och lösenord, hävdar studion.

– Först och främst vill vi tydliggöra att Battle.net och Diablo 3-servrarna inte äventyrats. Utöver det har antalet Diablo 3-spelare som kontaktat kundtjänst för att rapportera en eventuell överträdelse av deras personliga konto varit extremt litet, säger community manager Nethaera.

– I alla de individuella Diablo 3-relaterade överträdelser vi undersökt så har inget skett efter en fysisk Battle.net Authenticator eller Battle.net Mobile Authenticator-app lagts till till spelarens konto, och vi har fortfarande inte funnit en situation där en Diablo 3-spelares konto öppnats utanför "traditionella" komprometteringsmetoder (till exempel någon som loggar in genom att använda ett kontos login-email och lösenord).

Skicka en rättelse