Kortfilmsveteraner har börjat släppa avsnitt från serien Video Game High School, vilken bygger på tanken att i framtiden är det häftigaste som finns att vara bäst på spel.

Känner du till Youtube-veteranen Freddie Wong? Han och en drös andra begåvade film- och specialeffektsskapare kickstartade i oktober förra året projektet Video Game High School, en serie som bygger på ett hypotetiskt framtidsscenario där skickligt spelande är bland det viktigaste som finns i världen. Häromveckan släpptes första avsnittet av serien, och nu har hela tre avsnitt dykt upp. Kortfattat handlar det om grabben tillika begåvade gamern Brian som pangar gamerlegenden Law, vilket innebär att han får möjlighet att byta gymnasium till det mest ärofulla av dem alla – Video Game High School.

Första säsongen är fördelad över 9 episoder, på mellan 9-20 minuter där de nya avsnitten dyker upp veckatligen. Du som är sugen kan spana in trailern nedan, varefter du drar till projektets huvudsajt för att spana in de tre avsnitten som finns.

Skicka en rättelse