Trots att Nintendos nya hårdvara inte ens är släppt ännu kommer den inte få stöd för Epics kommande grafikmotor.

#Epics nya grafikmotor kommer inte att stödja #Nintendos kommande konsol Wii U, avslöjar Geoff Keighley via twitter. "Nej, vid Game Developers Conference sa Mike Capps (Epic-chefen) att Wii U använder sig av Unreal Engine 3", skriver han.

Förmodligen kommer #Microsofts och #Sonys next-gen-maskiner att stödja UE4, men eftersom informationen om dessa är ytterst knapphändig så är inget i dagsläget bekräftat.

Hur snygga tror du att spelen kommer bli med hjälp av Epics nya grafikmotor?

Det omtalade Samaritan-klippet

UT2013 PLEASE. Arena shooters är så jävla skoj.... synd det kräver för mycket skill av dagens ADHD barn. 30/05 Egentligen har väl Epic hittills sagt att den stöds på "PC", senast vi hörde något angående Sony/Ms tjatar ju Epic tydligen om starkare hårdvara Och vilken målgrupp är det? Unreal Engine är egentligen bara en motor som utvecklare betalar för att få anvä... 30/05 (En bunt till fina bilder) http://www.fz.se/forum/pc/unreal-engine-4-demo-bilderlite-info-237041 Till skillnad från dom som inte fick se mitt nyhetstips, behöver jag med flera inte tro FZ.. :P (Det kommer iallafall bli nått liknande). 30/05 Nils45, det finns mer högupplösta versioner av bilderna, bara att jag vill inte göra forumet till en mer pina än vad det är att läsa när alla citerar hela inlägget. :) Och kan verkligen inte hålla med dig om Doom 3 likheterna, kanske färgen på gnistorna... 30/05 Det märks att du inte vet så mycket som spelmotorer 30/05 Inte så imponerad faktiskt. 2 första bilderna liknar doom 3, de andra två ser bättre ut fast även de bilderna är för små. Fast jag vet att UE4 kommer se väldigt fint ut. Guld och silver ser väldigt fint ut! http://www.nowgamer.com/siteimage/scale/0/0/32... 29/05 Naturligtvis. Ja, Carmack lyckades koda om id tech 5 motorn till iphone. Möjligheterna finns ju där. Ursäkta att det blev lite luddigt formulerat av mig. Menar att det är helt ok att fortsätta utveckla UE4 till dess gränser/till fler plattformar så läng... 29/05 Fast vänta nu...sen när har en spelmotor en målgrupp? Eller ja, det är klart att alla spelmotorer har en målgrupp, spelutvecklare! :) 29/05 Wii U är väl som Dreamcast var.. lite mittemellan generationer? Det lär ju inte nå upp till vad PS4 och 720 blir men det är väl kanske snäppet bättre än PS3.. annars skiter dom ju verkligen i matskålen 29/05 Klart man kan, motorns namn handlar om vad den kan prestera, vilka möjligheter som finns, inte vad som används. Ska man inte kalla UE3 engine vid dess rätta namn om den används till spel på iPhone? Dock är det sant att UE4 troligen kräver ex. Dx11 och... 29/05
Skicka en rättelse